Με πρησμένα μάτια από το κλάμα η σύζυγος του Χάρισον Φορντ μετά το ατύχημά του

Συντετριμμένη έφυγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός

Με πρησμένα μάτια από το κλάμα η σύζυγος του Χάρισον Φορντ μετά το ατύχημά του

​Με πρησμένα μάτια από το κλάμα και φανερά ταραγμένη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός τη σύζυγο του Χάριστον Φορντ, Καλίστα Φλόκχαρτ, την ώρα που έφευγε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός, μετά το ατύχημα που είχε με την συντριβή του αεροσκάφους που πιλοτάριζε.

spl966579_009 (1).jpg

Η σύζυγος του Φορντ, έσπευσε στο νοσοκομείο, με το που έμαθε για το ατύχημα του ηθοποιού και μέχρι να δει με τα μάτια της, ότι είναι ζωντανός, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

spl966579_007 (1).jpg

Μάλιστα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η Καλίστα Φλόκχαρντ δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να βρίσκεται σε τρομερή αναστάτωση, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί.

spl966579_002.jpg

Όπως έγραψε και το star.gr, ο Χάρισον Φορντ προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος που πιλοτάριζε σε ένα γήπεδο του γκολφ, όταν συνειδητοποίησε ότι αντιμετώπιζε μηχανολογικό πρόβλημα.

Μάλιστα, ήταν πάρα πολύ τυχερός γιατί κατάφερε να βγει από το αεροσκάφος με ελαφρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και να μην υπάρξουν άλλα θύματα, μιας και στο γήπεδο του γκολφ υπήρχαν εκείνη τη στιγμή, αρκετοί άνθρωποι που έτρεχαν έντρομοι για να γλιτώσουν.

spl966579_001.jpg

Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστούν λίγες μέρες και ο ηθοποιός και η οικογένειά του για να συνέλθουν από το σοκ και να αφήσουν τον εφιάλτη αυτό, οριστικά πίσω τους.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρά τραυματισμένος ο Χάρισον Φορντ – έπεσε το αεροπλάνο του!

ΔΕΙΤΕ: Οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟ του Χάρισον Φορντ πριν τη συντριβή του αεροπλάνου του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top