ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: χώρισαν η Shaya και ο DJ Airth των Vegas!

Τέλος μετά από περίπου τρία χρόνια σχέσης - φήμες για νέο σύντροφο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR.GR: χώρισαν η Shaya και ο DJ Airth των Vegas!

​«Είναι εύκολο και δύσκολο μαζί. Δεν θα μοιραστούμε τη σχέση μας με τα media. Προτιμάμε να την κρατάμε για εμάς και τους φίλους μας», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες, στο περιοδικό «People», η Shaya για την σχέση της με τον DJ Airth των Vegas. Όμως, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το star.gr, η τραγουδίστρια και ο μουσικός παραγωγός ΔΕΝ είναι πλέον μαζί!

Η Shaya και ο Σταύρος, όπως είναι το όνομα του DJ Airth, έγιναν ζευγάρι το 2012 και πάντα φρόντιζαν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

0146_VEGAS_SAYA_04092012 (568x800).jpg
(Η πρώτη κοινή εμφάνιση: Σεπτέμβριος 2012, ΟΑΚΑ, συναυλία Red Hot Chili Peppers)

Παρά το ότι διατηρούσαν χαμηλό προφίλ, δεν δίσταζαν να παραδεχθούν πως είναι ερωτευμένοι, ενώ ο DJ Airth είχε φωτογραφήσει την Shaya γυμνή, για την στήλη «Naked City» της εφημερίδας «Lifo».

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση της Shaya και του Σταύρου έγινε στα μέσα του Γενάρη, στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου «Ελιζέ», απ’ όπου και η τελευταία φωτογραφία τους στο Instagram της τραγουδίστριας, ενώ ο χωρισμός, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, επήλθε λίγο αργότερα και πριν τα μέσα του Φλεβάρη.

shayainsta.jpg
(Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του πρώην ζευγαριού, όπως αποτυπώνεται ��το Instagram της Shaya)

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, έχοντας πρώτη προτεραιότητα τα επαγγελματικά της, η τραγουδίστρια δεν ήθελε να γίνει γνωστός ο χωρισμός πριν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision, προκειμένου η συμμετοχή της να μην επισκιαστεί από τα προσωπικά της...

Την ίδια ώρα, φήμες λένε ότι η Shaya έμεινε single μόνο για λίγο, καθώς έχει ήδη βρει τον επόμενο, στο πρόσωπο 25χρονου ηχολήπτη!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top