Μαρία Ιωαννίδου: «ο Μάνος Ιωάννου είναι ένα ανώριμο παιδί. Ευτυχώς που χώρισαν»

«Δεν έχασα και κάτι που δεν τον γνώρισα»

Μαρία Ιωαννίδου: «ο Μάνος Ιωάννου είναι ένα ανώριμο παιδί. Ευτυχώς που χώρισαν»

​Με την καλή κουβέντα στο στόμα δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν η Μαρία Ιωαννίδου όταν μίλησε σε συ��έντευξή της για τη Ναταλία Γερμανού και τον Μάνο Ιωάννου, οι οποίοι, όπως σας ενημερώσαμε αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς!

«Άντε επιτέλους χώρισαν. Εντάξει αυτά δεν κρατάνε πολύ. Εγώ δεν είμαι η μαμά της αλλά αν θέλω να είναι καλά η Ναταλία δεν πρέπει να είναι με Μάνους αλλά με ανθρώπους που να μπορούν να τη στηρίξουνε. Να είναι πιο ώριμοι άνθρωποι. Ένα ανώριμο παιδάκι δεν μπορεί να το κάνει. Δεν μπορεί να της προσφέρει τίποτα. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου ο Μάνος» είπε η ηθοποιός.

Βέβαια όπως αποκάλυψε, δεν το έχει δει καν από κοντά!

«Όχι δεν τον έχω γνωρίσει; Γιατί θα έπρεπε; Δεν χάνω και τίποτα» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ δε δίστασε να σφάξει με το γάντι και τη Ναταλία Γερμανού!

«Πάντα θα την αγαπώ γιατί είναι κόρη του Φρέντυ Γερμανού που αγάπησα πολύ. Δεν βρισκόμαστε, δεν τα λέμε. Έχουμε να μιλήσουμε κάμποσο καιρό. Μ’ αγαπάει αλλά με αγαπάει διαφορετικά η Ναταλία εγω δεν αγαπάω έτσι. Εγώ θέλω να επικοινωνώ με αυτόν που αγαπάω και να μοιράζομαι πράγματα. Εγώ πάντα την παίρνω και κάνω το πρώτο βήμα αλλά πλέον από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει λόγος. Πάντα θα την αγαπώ γιατί είναι η κόρη του Φρέντυ για κανένα άλλο λόγο» ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου, ενώ πρόσθεσε πως της έχει εκφράσει ανοιχτά πως αν υιοθετήσει παιδί μπορεί εκείνη να της το μεγαλώσει.

Εμείς σκεφτόμαστε τη χαρά που θα πάρει η Ναταλία μετά τη σημερινή της συνέντευξη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top