Μαντόνα: «θέλω να πιώ ποτό με τη Μαρίν Λε Πεν και να συζητήσω»

«Θα ήθελα να τη συναντήσω για να ακούσω τα πιστεύω της» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Μαντόνα: «θέλω να πιώ ποτό με τη Μαρίν Λε Πεν και να συζητήσω»

Μπορεί η Μαντόνα και η Μάριν Λε Πεν να έχουν ανταλλάξει βαριά λόγια μεταξύ τους, αφού όπως σας έχουμε ενημερώσει, η τραγουδίστρια είχε σχολιάζει την άνοδο της γαλλικής ακροδεξιάς και το κόμμα την είχε χαρακτηρίσει «γιαγιά Γκάγκα», η βασίλισσα της Ποπ ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Canal+ , προσκάλεσε την επικεφαλή της γαλλικής ακροδεξιάς για ποτό!

«Ίσως να μην έχω κατανοήσει τη Μαρίν Λεπέν, δεν είμαι σίγουρη και βεβαίως δεν θέλω να εμπλακώ σ' έναν πόλεμο» είπε η τραγουδίστρια, και συνέχισε: «σε ό,τι αφορά εμένα, ο κόσμος έχει μια ιδέα του ποια είμαι, ποιες είναι οι αξίες μου και ποια είναι τα πιστεύω μου. Πολύ συχνά όταν πίνουν ένα ποτό μαζί μου, συζητούν μαζί μου και φύγουν με μια διαφορετική άποψη».

Ο λόγος που θέλει να βρεθεί με τη Μαρίν Λεπέν η τραγουδίστρια, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, είναι για να ακούσει τι άποψη έχει η πολιτικός για τα ανθρώπινα δικαιώματα!

«Θα ήθελα να τη συναντήσω, να της μιλήσω και να μπορέσω να ακούσω τα πιστεύω τις σχετικά με το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο στη Γαλλία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Παράλληλα η Μαντόνα αγκάλιασε τον σκιτσογράφο της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, τον Λουζ που ήταν επίσης προσκεκλημένος στην εκπομπή λέγοντάς του πως πιστεύει πως οι ζωές τους δε χάθηκαν άδικα, αναφερόμενη στα θύματα της πολύνεκρης επίθεσης κατά την οποία αποδεκατίστηκε η συντακτική ομάδα της εφημερίδας την 7η Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top