Mόνο στο Star: Νέα πλάνα από το βίντεο κλιπ του Μαραντίνη που εμφανίζεται ΓΥΜΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε ο τραγουδιστής για το... τολμηρό project

Mόνο στο Star: Νέα πλάνα από το βίντεο κλιπ του Μαραντίνη που εμφανίζεται ΓΥΜΝΟΣ

Νέα αποκλειστικά πλάνα από το καινούργιο βίντεο κλιπ των Onirama για το τραγούδι «Μεθυσμένο Τατουάζ» έδωσε στο «φως» η εκπομπή «Μία».

Tο γνωστό συγκρότημα, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, ετοιμάζει ένα πρωτοποριακό project για το βίντεο του τραγουδιού στο οποίο ο Θοδωρής Μαραντίνης εμφανίζεται… γυμνός!

Ήδη έχει δημιουργηθεί πολύς ντόρος, μετά τη φωτο που ανέβηκε στο Instagram και τον δείχνει όπως τον γέννησε η μαμά του.

170215184735_5519.jpg
Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Τατιάνα δήλωσε για το… τολμηρό βίντεο κλιπ:

«Γενικά επειδή είναι κάτι που δεν έχω κάνει πολύ, δεν είναι κάτι που έχω βασίσει την καριέρα μου πάνω σε αυτό (στο γυμνό) έτσι κι αλλιώς, θεώρησα ότι σε αυτή τη φάση μπορώ να το κάνω και ειδικά με την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου που τον εμπιστεύομαι και έχω δει πως χειρίζεται το γυμνό. Ξέρει να το κάνει καλά, δεν το κάνει πρόστυχα, το κάνει πολύ όμορφα, και ξέρει και τα όρια του καθενός πάνω σε αυτό» είπε.

Όσο αν σκέφτηκε πως θα το δουν τα παιδιά του είπε: «Στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ένα όριο που τήρησα, γιατί ουσιαστικά το γυμνό δεν θα φανεί ποτέ πέρα από περίπου αυτή τη λογική που βλέπετε στη φωτογραφία και δεν θεωρώ ότι είναι κακό. Θεωρώ ότι και πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένοι με το σώμα μας και θέλω και το παιδί μου να είναι συμφιλιωμένο με το σώμα του κ��ι να το αγαπάει το σώμα του. Ούτε να αισθάνεται κόμπλεξ, όπως και αν είναι το σώμα του. Να το αγαπάει έτσι όπως είναι»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top