Η Θωμαή Απέργη μιλά στο star.gr για τις φήμες περί ανορεξίας!

Τι λέει για την συμμετοχή της στην Eurovision και το «Jazz & Συρτάκι»

​Στις φήμες που την θέλουν να αντιμετωπίζει την νευρική ανορεξία απαντά πρώτη φορά και μέσω του star.gr η Θωμαή Απέργη και, λίγες μέρες πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, ανοίγει τα χαρτιά της για την συμμετοχή της με το «Jazz & Συρτάκι»!

- Πώς πήρες την απόφαση να συμμετάσχεις στον ελληνικό τελικό;

Ήταν μια κοινή απόφαση με όλη την ομάδα της Panik Records και κυρίως τον CEO της εταιρείας, κ. Γιώργο Αρσενάκο. Το είχα αναφέρει στο παρελθόν οτι θα το επιχειρούσα ξανά διότι είναι μεγάλο προσωπικό στοίχημα για μένα και την οικογένεια της Panik να εκπροσωπήσω τη χώρα μας! Τεράστια τιμή αν τα καταφέρω!

- Ποια είναι τα δυνατά σημεία του τραγουδιού σου;

Το τραγούδι αυτό καταρχήν έχει γραφτεί από θρύλους της μουσικής, τον κ. Xρήστο Παπαδούλο στη μουσική και τον κ. Γιάννη Σίννη ενώ ενορχήστρωση μίξη και φωνητικά ο εκπληκτικός κ. Κώστας Αγέρης. Οι συστάσεις είναι περιττές ειδικά για τον κ. Παπαδόπουλο καθώς έιναι σολίστας, συνθέτης, τραγουδοποιός και βιρτούοζος, παίζοντας όλα τα έγχορδα της Μεσογείου. Το jazz και συρτάκι αποτελεί ένα συγκερασμό jazz swing ήχων με το δικό μας παραδοσιακό μπουζούκι. Είναι ένα απολύτω�� εξωστρεφές και χαρούμενο άκουσμα ενω παράλληλα οι στίχοι μιλούν για ήλιο, θάλασσα, φως, καλοκαίρι υπονόωντας την ανέλιξη της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα. Εκτιμώ πως είναι το πιο αντιπροσωπευτικό τραγούδι που θα μπορούσε να στείει η χώρα μας!

- Πώς θα παρουσιάσεις το τραγούδι σου στη σκηνή του ελληνικού τελικού;

Αυτό θα το κρατήσω για τη βραδιά του τελικού! Η ομάδα της Panik έχει επιλέξει τους ειδημονέστερους συνεργάτες για το αρτιότερο αποτέλεσμα! Τους εμπιστεύομαι απόλυτα και δεν με αγχώνει διόλου το κομμάτι αυτό!

- Γιατί πρέπει το κοινό να επιλέξει εσένα από τους υπόλοιπους υποψηφίους;

Εκτιμώ πως το τραγούδι μας φέτος πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας! Ο ρυθμός του είναι catchy και τον θυμασαι με το πρώτο άκουσμα και, ως προείπα, συνδυάζει με μοναδικά πρωτοφανή τρόπο τα jazz swing στοιχεία με το μπουζούκι του βιρτουόζου κ. Παπαδόπουλου. Επιπλέον, εξυμνεί τη χώρα μας σε μια κομβική στιγμή καθώς μιλά για ήλιο, θαλασσα, αγάπη, καλοκαίρι, Θεό και όλα όσα χαρακτηρίζουν την Ελλάδα. Είναι η στιγμή της Ελλάδας να προτάξει το παράστημά της με τον πιο λαμπερό και αισιόδοξο τρόπο!

- Το ότι το 2013 δοκίμασες ξανά να πας στην Eurovision πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει στον φετινό ελληνικό τελικό;

Σίγουρα έχω την εμπειρία του 2013, όμως, κάθε φορά είναι διαφορετική! Το τραγούδι μου φέτος είναι ελληνικό, τελείως διαφορετικό, όμως, δε φοβάμαι! Είμαι πανέτοιμη και πολύ αισιόδοξη, είτε καταφέρω να εκπροσωπήσω τη χώρα, είτε όχι.

- Τον τελευταίο καιρό έχεις βρεθεί στο επίκεντρο μετά από φήμες για νευρική ανορεξία λόγω των πολλών κιλών που έχεις χάσει…

Προσπαθώ να μην εστιάζω στα αρνητικά σχόλια τέτοιου τύπου γιατί θεωρώ πως αποπροσανατολίζομαι από το στόχο μου. Σίγουρα στεναχωρήθηκα μόλις διάβασα τα πρώτα δημοσιεύματα, κυρίως όμως σκέφτηκα τους γονείς μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους που ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αντιμετωπίζω ένα θέμα με υπερθυροειδισμό, όπως εκατομμύρια κόσμος και λαμβάνω αγωγή! Παραταύτα, νιώθω υπέροχα!!!!

Συνέντευξη: Βαγγέλης Θεοδώρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top