Παντρεμένος ηθοποιός φλέρταρε σε μπαρ και βρέθηκε... χωρίς όρχεις!

Απίστευτη υπόθεση με θύμα έναν 30χρονο- Πρώτη ανάρτηση: 27/02/2015 00:02

Παντρεμένος ηθοποιός φλέρταρε σε μπαρ και βρέθηκε... χωρίς όρχεις!

​Σε κακό βγήκαν η μπύρα και το φλερτ σε έναν παντρεμένο Ρώσο ηθοποιό: την επομένη, ξύπνησε σε μια στάση λεωφορείου, με αφόρητους πόνους και στη συνέχεια διαπίστωσε πως… του είχαν αφαιρέσει τους όρχεις!

Ο Ντμίτρι Νικολάεβ τελείωσε την παράσταση και αποφάσισε να πιει ένα ποτάκι στο μπαρ που βρίσκεται κοντά στο θέατρο. Όπως είπε ο ίδιος, μία γοητευτική ξανθιά άρχισε να τον φλερτάρει και εκείνος ανταποκρίθηκε, αλλά και δέχθηκε να πάνε μαζί σε μία σάουνα, όπως του πρότεινε, για να συνεχίσουν την βραδιά.

Η κατάληξη της «περιπετειούλας»;
Ο 30χρονος ξύπνησε μετά από ώρες σε μία στάση λεωφορείου, πονώντας αφόρητα και με αίματα στο παντελόνι, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τον ενημέρωσαν ότι του είχαν κλέψει τους όρχεις!

Πριν βιαστείς να υποθέσεις ότι επρόκειτο για… δραστικά μέτρα που πήρε η απατημένη σύζυγος, η Αστυνομία τονίζει πως εμπλέκεται μία συμμορία εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων, μέλος της οποίας είναι και ένας γιατρός.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, οι όρχεις του 30χρονου αφαιρέθηκαν με χειρουργικό τρόπο, από κάποιον που έχει σχετικές γνώσεις, ενώ η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες νάρκωσαν τον Νικολάεβ ρίχνοντας άγνωστη ουσία στην μπύρα που ήπιε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top