«Πόλεμος» Κότσιρα-Δρογώση με Καϊλή στο Twitter

Της επιτίθενται και τους απαντά!

«Πόλεμος» Κότσιρα-Δρογώση με Καϊλή στο Twitter
Στην Εύα Καϊλή επιτέθηκαν διαδικτυακά ο Γιάννης Κότσιρας με τον Στάθη Δρογώση.

Οι δυο τραγουδιστές που από το καλοκαίρι με τους «Αγανακτισμένους» δίνουν βροντερό παρών στις πορείες, βρέθηκαν την Κυριακή στο Σύνταγμα όπου και διαδήλωσαν με τις εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Μάλιστα, φανερά εκνευρισμένοι που ψηφίστηκε το Μνημόνιο, επιτέθηκαν μέσω Twitter στην Εύα Καϊλή, χαρακτηρίζοντας την «πιόνι», επειδή ψήφισε το νέο Μνημόνιο:

«Αγαπητή Εύα δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει η ανικανότητα μόνο που προστέθηκε η υπεροψία… αρκεί ν΄αντιληφθείς ότι είναι η πολλοστή φορά που σε βάζουν εκβιαστικά να τους βάλεις πλάτη. Κι εσύ το κάνεις. Η ιστορία θα μας κρίνει Εύα μου. Και δυστυχώς το μόνο ιστορικό παράδειγμα είναι πολύ πρόσφατο. Καλή τύχη λοιπόν!» ήταν το μήνυμα που της πόσταρε ο Γιάννης Κότσιρας.
Τι της πόσταρε ο Στάθης Δρογώσης;

«Πριν κάτι μήνες έλεγες ότι δεν θα ξαναψηφίσεις. Θυμάσαι;απλά πιόνι;»

Τι τους απάντησε η Εύα Καϊλή; Ζήτησε «συγγνώμη» που ψήφισε το Μνημόνιο λέγοντας πως δεν μπορεί ν΄αφήσει την πατρίδα μας να χρεοκοπήσει:

«Ο καθένας εκ του ασφαλούς κριτής των πάντων… Τι να πω! Συγκρίνεις λάθος πράγματα γιατί δημοκρατία λέγεται, ακόμα κι αν φτάσαμε εδώ. Δημοκρατία είναι να λες ο,τι μπορεί ��α σου κατέβει. Γιατί ποτέ δεν είπα αυτό… αλλά καταλαβαίνω τη φόρτιση. Τριάντα χρόνια αυτούς εκλέγαμε!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top