Έβγαλαν την κόρη της Χιούστον από το τεχνητό κώμα αλλά έπαθε πολλές επιληπτικές κρίσεις

Έτσι αποφάσισαν να την επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση μιας και δεν δείχνει καμία βελτίωση

Έβγαλαν την κόρη της Χιούστον από το τεχνητό κώμα αλλά έπαθε πολλές επιληπτικές κρίσεις

​Προσπάθειες να επαναφέρουν την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον από το τεχνητό κώμα στο οποίο την έχουν βάλει, προσπάθησαν οι γιατροί, αλλά μάταια!

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα που νοσηλεύεται στην Εντατική εδώ και ένα μήνα περίπου, με το που σταμάτησαν οι γιατροί να της χορηγούν ορισμένα από τα φάρμακα που την κρατούν στη ζωή, άρχισε να παθαίνει πολλαπλές και βίαιες επιληπτικές κρίσεις, και έτσι αποφάσισαν να την βάλουν ξανά σε τεχνητό κώμα, μιας και η κατάσταση της παραμένει πολύ σοβαρή, χωρίς να παρουσιάζει καμία βελτίωση.

bobbi 2.jpg
Να σημειώσουμε, ότι η κόρη της διάσημης τραγουδίστριας βρίσκεται σε κώμα από τις 31 Ιανουαρίου, όταν βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού όπου συζούσε με τον σύντροφό της, Νικ Γκόρντον, τον οποίο η οικογένεια της θεωρεί υπαίτιο για την κατάσταση της.

bobbi3.jpg
Την περασμένη εβδομάδα, οι γιατροί την υπέβαλαν σε τραχειοτομή ώστε να αποφύγουν πιθανό κίνδυνο μόλυνσης καθώς ο αναπνευστικός σωλήνας που είχε η 21χρονη, ίσως διέβρωνε την τραχεία και προκαλούσε πρόβλημα.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια και ο σύντροφος της, «σφάζονται» πάνω από το κρεβάτι της, με τον Νικ Γκόρντον να κατηγορεί τον πατέρα της Μπόμπι Κριστίνα, ότι δεν τον αφήνει να την δει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top