Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος: Τα ΠΡΩΤΑ του λόγια για τον ερχομό της κόρης του-ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι μοναδικό και ανεξίτηλο μες στο μυαλό μου»

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος: Τα ΠΡΩΤΑ του λόγια για τον ερχομό της κόρης του-ΒΙΝΤΕΟ

Για την μικρή του πριγκίπισσα, την κόρη του, μίλησε πρώτη φορά ο Αντώνης Ρέμος, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη που εισέπραξε, τόσο εκείνος όσο και η Υβόννη, μετά τη γέννησή της.

160215203357_7001.jpg
«Τώρα είμαστε δυο, είμαστε τρεις... Είναι φανταστικά. Είναι μία μοναδική εμπειρία. Δεν μπορώ να στην περιγράψω αν δεν τη ζήσεις. Ότι και να μου λέγανε το θαύμα που συνέβη όταν η μικρή βγήκε στον κόσμο είναι μοναδικό και ανεξίτηλο μες στο μυαλό μου. Έρχεται και σφραγίζει ένα τατουάζ μέσα στο μυαλό σου, που για πάντα θα θυμάσαι αυτή τη στιγμή», δήλωσε συγκινημένος στον Θέμη Γεωργαντά και πρόσθεσε: «Πάντα θυμάμαι την ώρα που γεννήθηκε. Τις συνθήκες που ήταν. Τον γιατρό την ώρα που κοιμόμουν στο δίπλα θάλαμο με ξυπνάει και μου λέει “Σήκω. Πάμε να σε κάνω πατέρα” Κουβέντες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου».

160215203356_6361.jpg
Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η Υβόννη Μπόσνιακ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι την ημέρα που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, στις 14 Φεβρουαρίου. Η μπέμπα γεννήθηκε 2.680 γραμμάρια κι έχει ύψος 50 πόντους, ενώ μαμά και μωρό βγήκαν από το μαιευτήριο την προηγούμενη Τετάρτη.

Η μικρή Ελένη, όπως θα ονομαστεί το μωρό, από την μητέρα του τραγουδιστή και το οποίο θα βαφτίσουν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Κώστας Πηλαδάκης, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top