Στην τελευταία της κατοικία η Whitney Houston

Δείτε την μεταφορά της σορού της στο New Jersey

Στην τελευταία της κατοικία η Whitney Houston

Στο New Jersey, την πόλη στην οποία διέμενε κι αγάπησε, μεταφέρθηκε η σορός της Whitney Houston προκειμένου να ταφεί. Πιθανότερη ημέρα για την κηδεία της αδικοχαμένης τραγουδίστριας είναι η Παρασκευή, ενώ άγνωστα εξακολουθούν να παραμένουν τα αίτια του θανάτου της.


Ιδιωτικό αεροσκάφος μετέφερε νωρίς το πρωί (ώρα Ελλάδας) την σορό της Whitney από το νεκροτομείο του Los Angeles στο New Jersey.


Η οικογένειά της δεν έχει ανακοινώσει που θα γίνει η ταφή. Oι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Πέμπτη θα γίνει αγρυπνία, ενώ η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή, πιθανότατα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Prudential Center, στο Newark, χωρητικότητας 18.000 θεατών.


Την ίδια ώρα, τα αίτια θανάτου της 48χρονης σταρ παραμένουν αδιευκρίνιστα, με πολλούς να παραλληλίζουν τον θάνατό της με εκείνον του Michael Jackson και της Amy Winehouse.


Ο ιατροδικαστής επισήμανε πως δεν υπάρχουν ακόμη ενδείξεις που να οδηγούν στα αίτια, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα ρίξουν περισσότερο φως στον άδικο χαμό της. Πάντως, τα ευρήματα των εξετάσεων χρειάζονται συνήθως έξι έως οκτώ εβδομάδες για να βγουν.


Τα πρώτα συμπεράσματα, πάντως, αποδίδουν τον θάνατο της WhinteyHoustonσε ένα «εκρηκτικό» κοκτέιλ αλκοόλ και ηρεμιστικών χαπιών, που την οδήγησαν στο να λιποθυμήσει μέσα στην μπανιέρα. Ωστόσο, ο θάνατός της δεν οφείλεται σε πνιγμό, αφού το σώμα της φαίνεται πως βυθίστηκε όταν άφησε την τελευταία της πνοή. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως αν η τραγουδίστρια δεν ήταν στο μπάνιο την μοιραία στιγμή, μπορεί και να είχε σωθεί…



Δείτε την στιγμή που η σορός της Houston μεταφέρεται στο New Jersey

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top