Το καμάρι του Brad Pitt για την Angie του!

Κορδωμένος σαν το κοκόρι

Το καμάρι του Brad Pitt για την Angie του!

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και είπαμε κι εμείς να σας απασχολήσουμε με έναν διάσημο έρωτα. Όπως έλεγε και ο Μ. Χριστοδουλόπουλος… εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, τόσο μεγάλος που ο Brad δεν σταματά να περηφανεύεται για την καλή του Angelina Jolie.

Έτσι και χθες στην εκδήλωση «Σινεμά για την ειρήνη» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, τα πιτσουνάκια δεν μπορούσαν αν ξεκολλήσουν το ένα από ��ο άλλο.

Το έκαναν μόνο όταν η Angie ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει ένα βραβείο για την ταινία που σκηνοθέτησε «Στη γη του αίματος και του μελιού» και που υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ε δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καμάρι είχε ο Brad για το κατόρθωμα της καλής του. Τι ανταγωνισμοί και βλακείες. Ο άνθρωπος την έβλεπε να παραλαμβάνει το βραβείο και μόνο τα κλάματα που δεν έβαλε.

Αφού για να βρεθεί στο πλευρό της τη σημαντική αυτή στιγμή, ο Brad έφυγε άρον, άρον από τα BAFTA και έτρεξε στο Βερολίνο. Μην την αφήσει μόνη της την Angie και πάθει τίποτα!!!!

Πιο πολύ χάρηκε σου λέει που πήρε η καλή το υ βραβείο, από το να έπαιρνε ο ίδιος. Αφήστε που μπήκε τελικά κι ένα βραβείο στο σπίτι, μετά από τις τόσες εκδηλώσεις που έχουν παρευρεθεί.

Αλλά και η Angelina ήταν πολύ χαρούμενη. Και τώρα με την εγκυμοσύνη είχε μια γλύκα, άλλο πράγμα. Έτσι να γλυκαίνει λίγο γιατί στο κανονικό της, τρομάζει πολύ κόσμο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top