Ποιοί ηθοποιοί δεν ξαναπληρώνουν φόρους εως ότου φυλακιστούν όσοι είναι στη λίστα Λαγκάρντ!

«Αποφάσισαμε να μην πληρώσουμε δεκάρα παραπάνω μέχρι αυτοί οι δόλιοι μπάσταρδοι να πάνε φυλακή»

Ποιοί ηθοποιοί δεν ξαναπληρώνουν φόρους εως ότου φυλακιστούν όσοι είναι στη λίστα Λαγκάρντ!

​Στάση… πληρωμών αποφάσισαν να κάνουν δυο εκ των διασημότερων ηθοποιών της Βρετανίας, οι οποίοι δήλωσαν δημόσια ότι δεν πρόκειται να δώσουν δεκάρα τσακιστή για φόρους από εδώ και στο εξής, εως ότου φυλακιστούν όσοι είναι στη λίστα Λαγκάρντ/Φαλσιανί.

2960692.jpg
Για την Έμα Τόμσον και τον Γκρεγκ Γουάιζ ο λόγος, οι οποίοι εξήγησαν στην «Evening Standard» και τον λόγο που από εδώ και στο εξής δεν θα είναι συνεπείς με τις φρολογικές υποχρεώσεις τους:

«Μέχρι τώρα πλήρωνα με χαρά τους φόρους μου, διότι είμαι ένας γ@μ@@@νος σοσιαλιστής και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να μοιραζόμαστε τα φορολογικά βάρη. Αλλά είμαι αηδιασμένος με την HMRC (Υπηρεσία Εσόδων και Τελωνείων της Αυτού Μεγαλειότητος) και αποφάσισα να μην πληρώσω ούτε δεκάρα παραπάνω μέχρι αυτοί οι δόλιοι μπάσταρδοι να πάνε φυλακή», δήλωσε ο 48χρονος σύζυγος της Έμα Τόμσον.

Emma+Thompson+Greg+Wise+Men+Black+3+UK+Film+SaazJ6TKj_Bl.jpg
Παράλληλα πρόσθεσε πως η 55χρονη σύζυγός του, «είναι μέσα και συμφωνεί. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσουν κι άλλοι. Να δημιουργήσουμε ένα κίνημα ανυποταγής. Δεν μπορούν να μας κλείσουν όλους στη φυλακή, αλλά αν χρειαστεί εμείς οι δύο θα πάμε φυλακή. Το εννοώ…», τόνισε επίσης ο βρετανός ηθοποιός.

emma-greg_2950148b.jpg
Γουάιζ και Τόμσον έγιναν έξαλλοι, όταν αποκαλύφθηκε πως η HSBC βοήθησε πολλούς Βρετανούς να βγάλουν προτού φορολογηθούν τα χρήματά τους στην Ελβετία.

Greg-Wise-emma_2518298b.jpg
«Ναι, στήριξα τον Τόνι Μπλερ πριν κάνει τα λάθη που έκανε. Τώρα όμως δεν συγχωρώ ούτε αυτόν, ούτε το κόμμα, ούτε την ίδια τη χώρα. Δεν λειτουργεί έτσι η δημοκρατία. Η HSBC δεν μπορεί να μένει ατιμώρητη για την όμορφη γκρίζα ζώνη μεταξύ φοροαποφυγής και φοροδιαφυγής, μέσα στην οποία λειτουργεί. Δεν μπορώ να βλέπω την αδικία. Πρέπει να κινητοποιηθούμε…», καταλήγει ο Γουάιζ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top