Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Από τα γέλια έκανα πιπί μου πάνω στη σκηνή»

Τι λέει για τις "50 αποχρώσεις του γκρι" και τον Γιάνη Βαρουφάκη;

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Από τα γέλια έκανα πιπί μου πάνω στη σκηνή»

Για τα απίστευτα περιστατικά που της έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Μαρία Σολωμού λέγοντας ότι έχει πάθει τα πάντα!

«Δεν έχω κανένα παράπονο! Έχω φύγει στη μέση της παράστασης για να μου κάνουν κάτι ενέσεις γιατί υπέφερα από τον πόνο, επίσης έχω λιποθυμήσει την ώρα που έπαιζα. Μια φορά από τα γέλια δεν μπορούσα να κρατηθώ, που έκανα «πιπί» μου πάνω στη σκηνή. Δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ με τίποτα…»!

Επίσης, ερωτηθείσα για τις γυναίκες του star system που κάνουν καριέρα με «σπόνσορες» η ίδια απάντησε: «Εγώ τις θαυμάζω αυτές τις γυναίκες, γιατί είναι προαποφασισμένο αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο κοιμούνται ήσυχες τα βράδια, γιατί εγώ μπορώ να κοιμάμαι. Αυτό που δεν μπορώ όμως με τίποτα είναι οι τύπισσες που πηγαίνουν με φραγκάτους για να μπουν στο χώρο, για να κάνουν καριέρα και να φανούν. Για μένα είναι πορνεία να κάνεις καριέρα με ξένες πλάτες. Είναι πιο τίμιο να βγεις και να κάνεις πεζοδρόμιο, ας πούμε. Έκανα καριέρα χωρίς κονέ και χωρίς χορηγούς, Κι είμαι πολύ περήφανη λοιπόν για αυτό».

0075_MARIA_SOLOMOY_18122014.jpg
Όσο για το ποια είναι η γνώμη της για τον Γιάνη Βαρουφάκη και αν τον θεωρεί sex symbol όπως πολλές γυναίκες;

«Όχι, για μένα ο Βαρουφάκης δεν είναι καθόλου sexy. Εγώ δεν βρίσκω sexy τους πολιτικούς, με ξενερώνουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ά��θρωποι προσπαθούν να το παίξουν σωτήρες την ώρα που η χώρα βυθίζεται στην οικονομική κρίση. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν τους, αλλά τουλάχιστον αν είναι να γίνουν τρία βήματα για τη χώρα μας, αυτά τα βήματα ας έρθουν από όποιο κόμμα κι αν είναι. Το θέμα είναι να βελτιωθεί η κατάσταση στην οποία ζούμε» εξήγησε ενώ την ίδια ώρα απογοήτευσε και του fans των «50 αποχρώσεων του γκρι»

«Δεν τις έχω δει! Πριν χρόνια μου είχαν πάρει δώρο και τα τρία βιβλία της σειράς και είναι αλήθεια πως το πρώτο το διάβασα μέσα σε 2 ημέρες λόγω της πλοκής του. Στο δεύτερο έκανα ένα μήνα για να διαβάσω το μισό και το τρίτο δεν το άγγιξα καν. Για μένα οι «50 Αποχρώσεις» είναι άθλια λογοτεχνία, πολύ κατώτερη από ένα άρλεκιν. Είναι ένα απίστευτα χαζό βιβλίο. Είδα το trailer της ταινίας και δεν μου άρεσε καθόλου. Μα τι βρήκαν σε αυτούς τους πρωταγωνιστές και τους διάλεξαν; Έψαξαν πολύ; Υπάρχουν φορές που και το Hollywood κάνει λάθη»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top