Ξεσπά ο σύντροφος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον: «παίζονται παιχνίδια στο κρεβάτι της»

Οργισμένα μηνύματα κατά του πατέρα της Μπόμπι Κριστίνα

Ξεσπά ο σύντροφος της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον: «παίζονται παιχνίδια στο κρεβάτι της»

Δριμύ κατηγορώ εναντίον του πατέρα της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν εξαπολύει ο σύντροφός της, την ώρα που η 21χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον παραμένει σε κώμα και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή!

Αφορμή για το ξέσπασμα του Νικ Γκόρντον στάθηκε η απαγόρευση της οικογένειας να επισκεφθεί την καλή του στο νοσοκομείο μέχρι να αποκαλύψει τι συνέβη το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου, 31 Ιανουαρίου, οπότε και η 21χρονη βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού τους. Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο 22χρονος εξετάζεται από την Αστυνομία ως ύποπτος, καθώς βρέθηκαν διάφοροι τραυματισμοί στο σώμα της Μπόμπι Κριστίνα, ενώ μέλη της οικογένειας τον κατηγορούν ότι τους απειλούσε, προσπαθώντας να αποσπάσει χρήματα από την τεράστια περιουσία της Χιούστον, η οποία τον είχε ως προστατευόμενο της!

Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Νικ Γκόρντον ξέσπασε με αλλεπάλληλα μηνύματα, τα οποία στρέφονται κυρίως κατά του πατέρα της 21χρονης, του Μπόμπι Μπράουν.

Μερικά από τα μηνύματα του 22χρονου:

«Είναι τρελό πώς όλοι οι Μπράουν εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο ξαφνικά. Εγώ ήμουν μαζί της 24 ώρες το 24ωρό 7 μέρες την εβδομάδα προσέχοντας την ίδια και τη μαμά της. Ο Μπόμπι την έκανε όταν δυσκόλεψαν τα πράγματα».

«Ο Μπόμπι είδε την κόρη του 4 φορές τα τελευταία 5 χ��όνια. Τώρα εκείνος και η οικογένειά του θέλουν τα $$$ της Γουίτνεϊ που ανήκουν στην Κρίσι και τη Σίσι (σ.σ. τη γιαγιά της)».

«Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν έκανα τεχνητή αναπνοή νωρίτερα στην Μπόμπι Κριστίνα».

«Αγαπώ την Μπόμπι Κριστίνα και έχουμε την ίδια μοίρα. Θα το καταλάβετε αλλά θα είναι αργά».

«Ας ξυπνήσει η Μπόμπι Κριστίνα να πει την αλήθεια. Μόνο αυτό με νοιάζει».

Μάλιστα, ο νεαρός άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του και «ανέβασε» μία εικόνα με το χειρόγραφο μήνυμα «αν το διαβάζεις αυτό είναι πολύ αργά», προκαλώντας ανησυχία…

gordons (800x487).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top