Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου στο Facebook!

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε η Ελληνίδα τραγουδίστρια για τους «Αγγέλους που κλαίνε»

Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου στο Facebook!

​Ένα τρυφερό και συνάμα συγκινητικό μήνυμα έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στο Facebook, αφιερώνοντας το στους θαυμαστές της, αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Η τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα μένει μόνιμα στην Αθήνα ετοιμάζοντας την νέα της δισκογραφική δουλειά, βρήκε την ευκαιρία να στείλει vibes αισιοδοξίας, αλληλεγγύης αλλά και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Αφορμή, ήταν το ολοκαίνουργιο τραγούδι της με τίτλο «Όταν οι Άγγελοι Κλαίνε», του οποίου η κυκλοφορία συνέπεσε με την «Καθαρά Δευτέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ:

Γεια σας φιλαράκια μου.

Δεν είπα τίποτα χτες το βράδυ... σας άφησα να ακούσετε το τραγούδι μου και να αποκτήσετε τη δική σας γνώμη. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όταν είχαμε βγάλει το release date, ούτε καν σκέφτηκα ότι θα ήταν η Καθαρά Δευτέρα! Πολλά πράγματα όμως δεν είναι τυχαία σ' αυτή τη ζωή...

Η αντίστοιχη "Καθαρά Δευτέρα" σε κάθε θρησκεία υπάρχει για να καθαρίζουμε τις ψυχές μας. Το "Όταν Άγγελοι Κλαίνε" δε μιλάει για κάποιον έρωτα... μιλάει για την αλληλεγγύη, που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική όχι μόνο σε μέρες σαν τη σημερινή, αλλά και σε κάθε μας μέρα.

Είναι κάτι που πρέπει να εφαρμόζουμε στη ζωή μας γιατί πάντα κάποιος μας έχει ανάγκη, όπως κι εμείς. Δε μιλάμε μόνο για έναν φίλο, κάποιο μέλος της οικογένειας μας ή τον σύντροφο μας, αλλά ακόμα και για κάποιον άγνωστο.

Εύχομαι να απολαύσετε το τραγούδι μου... οι στίχοι του Γιάννη Δόξα να ποτίσουν τη ζωή σας, και η καρδιά σας να ανθίσει από καλοσύνη και αλληλεγγύη!

Τα λέμε πολύ σύντομα με πολλά και ωραία πράγματα, και μη ξεχνάτε... τα καλύτερα πάντα έρχονται φιλαράκια μου.

paparizou.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top