ΟΣΚΑΡ είναι αυτό ή η Σαμάρα από το Ring; Τι παθαίνουν όσοι παίρνουν το αγαλματίδιο

Δεν είναι τόσο... χρυσό όσο φαίνεται το βραβείο!

ΟΣΚΑΡ είναι αυτό ή η Σαμάρα από το Ring; Τι παθαίνουν όσοι παίρνουν το αγαλματίδιο

​Η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα ενός ηθοποιού είναι η βράβευση με ένα Όσκαρ. Όση καταξίωση φέρνει όμως το χρυσό αγαλματίδιο, τόση προσωπική... απογοήτευση προκαλεί. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά τα στατιστικά...

Διαζύγια, χωρισμοί, προβληματική προσωπική ζωή, αποτυχημένες επιλογές είναι κάποια από τα «δώρα» που παίρνουν πεσκέσι οι ηθοποιοί μαζί με το πολυπόθητο βραβείο! Λες και τους καταριέται και τους ματιάζει όλος ο πλανήτης!!!!

2004: H Hillary Swank συγκλονίζει με την ταινία «Million Dollar Baby» και παίρνει το δεύτερο όσκαρ καλύτερης ηθοποιού. Ο σύζυγός της ήταν τότε στο πλευρό της, αλλά ένα ��ρόνο αργότερα χώρισαν!

PROTI.jpg

2006: Η Reese Whitherspoon βραβεύεται ως Καλύτερη Γυναίκα Ηθοποιός για τον ρόλο της στο «Walk The Line». Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Ryan Phillipe.

DEFTERI.jpg

2008: H Kate Winslet παίρνει το όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Σφραγισμένα Χείλη» , λίγες μέρες μετά ανακοινώνει μετά το διαζύγιο της από τον σκηνοθέτη Sam Mendes

TRITI.jpg

2009: H Sandra Bullock βραβεύεται για την ερμηνεία της στην ταινία «Σχέση Στοργής». Ο σύζυγος της, τότε την καμαρώνει. Πριν προλάβει να το χαρεί, ξεσπάει σκάνδαλο με τις απιστίες του Jesse James και χωρίζουν

TETARTI.jpg

Η Julia Roberts είχε υποσχεθεί ότι θα πει το μεγάλο «ναι» στον Benjamin Bratt μόλις κέρδισε το Όσκαρ. Το αγαλματίδιο το πήρε αλλά τον Bratt όχι, αφού εκείνος παντρεύτηκε λίγο καιρό μετά την Μεξικανή καλλονή ηθοποιό Talisa Soto.

PEBTI.jpg

Ο «Ερωτευμένος Σέξπιρ» χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο στο Gwyneth Paltrow, η οποία δύο μήνες μετά χώρισε με τον Ben Affleck με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη!

OGDOI.jpg

Στην ίδια μοίρα η Halle Berry που χώρισε μετά την βράβευση της!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top