Ε. Φουρέιρα: «Δεν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά»

«Πόνεσα πολύ από τον χωρισμό μου»

Ε. Φουρέιρα: «Δεν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά»

Για το χωρισμό της, αλλά και την οικονομική κρίση μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στο περιοδικό Down Town.

«Νιώθω καλά. Χώρισα πριν από ένα μήνα. Βγήκα από μια μεγάλη σχέση, όμως οι ρυθμοί της δουλειάς μου τρέχουν κάθε μέρα και δόξα τω Θεώ, αφού πάει καλά αυτό το κομμάτι της ζωής μου, δεν έχω κανένα λόγο να είμαι λυπημένη επειδή δεν μπόρεσα να πετύχω το ιδανικό: την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε συνδυασμό με την προσωπική ευτυχία», είπε η Ελένη.

Πάντως παραδέχθηκε ότι ο χωρισμός αυτός την πόνεσε πολύ.

«Με πόνεσε πολύ ο χωρισμός. Έζησα τόσα πράγματα μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Πώς θα μπορούσα να βγω αλώβητη από αυτή την ιστορία και να μην πονέσω; Παρ’ όλ’ αυτά ένας χωρισμός δε σημαίνει και κάτι στα ουσιαστικά συναισθήματα που έχεις αισθανθεί. ¨όταν έχεις αγαπήσει πολύ έναν άνθρωπο, δεν αλλάζει επειδή πάψατε να είστε μαζί. Άλλωστε αυτά συμβαίνουν στη ζωή μας – είναι κάτι φυσιολογικό», τόνισε.

Αποκάλυψε μάλιστα και τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτοιμη για να κάνει μια νέα σχέση.

«Ας πούμε ότι έφταιξε η δουλειά μου, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να κάνω μια σχέση. Πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος. Άλλωστε καλό είναι να περνάς μερικές φάσεις μοναξιάς. Αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη αποκλειστικά στη δουλειά μου», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά η Ελένη δηλώνει κορίτσι για σπίτι που θα ήθελε να κάνει και τη δική της οικογένεια.

Εκτός όμως από τα προσωπικά και τα επαγγελματικά, την Ελένη την απασχολούν και όλα όσα περνά η χώρα, αφού η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει αρκετά και το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

«Η αδελφή μου με τον γαμπρό μου που έχουν ένα παιδάκι τεσσάρων χρονών είναι και οι δύο άνεργοι. Ζουν από το ταμείο ανεργίας με ψίχουλα», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι φροντίζει να βοηθάει οικονομικά και τους γονείς της.

«Είναι πολύ βασικό για μένα, είναι από τις προτεραιότητές μου, αφού πλέον είναι θέμα επιβίωσης. Γι’ αυτό θέλω να πηγαίνω καλά στη δουλειά μου για να βοηθάω τους γονείς μου», είπε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top