ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Κάβουρα απαντά αν χώρισαν με τον Οικονομόπουλο λόγω απιστίας!

Τι λέει για τους λόγους που οδήγησαν στο φινάλε

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Κάβουρα απαντά αν χώρισαν με τον Οικονομόπουλο λόγω απιστίας!

Περίπου ένα μήνα αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να μας διαφωτίσει γιατί έληξε η δίχρονη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, απαντώντας στα σενάρια που κυκλοφόρησαν, μεταξύ των οποίων και εκείνο της απιστίας!

«Δύο άνθρωποι μπορεί να αγαπιούνται πολύ, αλλά για διάφορους λόγους χρειάζεται να παίρνουν απόσταση. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση», λέει στο περιοδικό «People» η 26χρονη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πάντως, κάπου το… μπερδεύει η Βίκυ, αφού, μετά την φράση «ήταν κοινή απόφαση», δηλώνει «όταν υπάρχει ένταση σε μία σχέση ΕΓΩ αποχωρώ, κάτι που έγινε κι αυτή τη φορά. Δεν ήθελα για κανένα λόγο να τσακωθώ με αυτό τον άνθρωπο. Τον αγάπησα πάρα πολύ και πήρα πολλή αγάπη»!

«Δεν ισχύει ό,τι γράφτηκε για σκηνές ζηλοτυπίας, ούτε από την πλευρά μου, ούτε από την πλευρά του Νίκου. Είναι και λίγο άδικο αυτό που γράφτηκε γιατί ποτέ δεν δώσαμε δικαιώματα. Ο Νίκος ήταν κύριος με “Κ” κεφαλαίο σε αυτό το θέμα και του βγάζω το καπέλο. Το ίδιο κι εγώ. Ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη και γενικά είμαι μονογαμική», ξεκαθαρίζει στη συνέχεια η ηθοποιός, που διαψεύδει και ένα άλλο σενάριο για τον χωρισμό, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος ενοχλήθηκε από τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Τέλος, η Βίκυ διαψεύδει και το ότι χώρισαν λόγω της δήλωσης του τραγουδιστή «όταν τρώω, δεν σηκώνω το πιάτο μου… δεν δέχομαι η γυναίκα να είναι πάνω από μένα», που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και έκανε πολλούς να τον χαρακτηρίσουν φαλλοκράτη.

Αφού ούτε «κέρατο» υπήρξε, ούτε ζήλεια, ούτε ενόχληση για τις δηλώσεις, τελικά, κατάλαβες γιατί χώρισαν;
Λόγω έντασης, λέει η Βίκυ! Και ποια ένταση εννοεί; Του ραδιοφώνου;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top