Γνωστός σέξι Έλληνας: «έπεσα θύμα bullying επειδή ήμουν παχουλός!»

Τι εξομολογείται για την εξωτερική του εμφάνιση

Γνωστός σέξι Έλληνας: «έπεσα θύμα bullying επειδή ήμουν παχουλός!»

​Το ότι έπεσε θύμα bullying επειδή ήταν παχουλός, εξομολογείται ο Αλέξης Παππάς, που εδώ και εννέα χρόνια είναι ένας από τους Έλληνες «θεούς» του μόντελινγκ που κάνουν καριέρα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας!

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, αντίκριζα στον καθρέφτη ένα παχουλό παιδί, που προσπαθούσε να φορέσει τα στενά τζιν του αδερφού του κουμπώνοντας μόνο τα δύο κουμπιά. Ο καημός μου δεν ήταν να αδυνατίσω! Πάντα μέσα μου έψαχνα την εσωτερική γαλήνη και ένιωθα ότι αυτή διαταράσσεται κάθε φορά που κάποιος μου έλεγε “είσαι χοντρός, πρέπει να αδυνατίσεις”. Δεν με ενοχλούσε τόσο το πάχος μου, όσο το γεγονός ότι έδινε αφορμή στους άλλους να λένε αρνητικά πράγματα για εμένα», εξομολογείται στο «Εγώ Weekly» ο σέξι μελαχρινός.

pic06.jpg33c1a59b86d94a60ee67d3c6fb5d2536.jpg

Επισημαίνοντας ότι ουδέποτε θέλησε να γίνει το «κακό παιδί» του σχολείου, ο Αλέξης -που ξεκίνησε ως ηλεκτρολόγος, αλλά κατέληξε να συνεργάζεται με μεγάλα brands όπως τα Davidoff, Antonio Banderas και Diesel- παραδέχεται ότι δέχτηκε bullying λόγω των κιλών του, τονίζοντας ότι δεν το άφησε να τον επηρεάσει!

«Από τότε που συνειδητοποίησα τι θα πει ομορφιά, ποτέ μα ποτέ δεν την αναζήτησα στην εξωτερική εμφάνιση. Θεωρώ πως ένας άνθρωπος θα πρέπει να καλλιεργήσει πρώτα την εσωτερική του ομορφιά γιατί αυτή είναι που αντανακλάται και στο πρόσωπό του. Όσο πιο πολύ κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέπτη, τόσο περισσότερο κακό προκαλείς στην εσωτερική σου ηρεμία», καταλήγει το μοντέλο, που, ως κούκλος, κάτι παραπάνω ξέρει…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top