ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Θωμαή Απέργη απαντά στις φήμες για ανορεξία!

Φωτογραφία όλο νόημα από την τραγουδίστρια

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: η Θωμαή Απέργη απαντά στις φήμες για ανορεξία!

​Στις φήμες που την θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία απάντησε με μία… φωτογραφία η Θωμαή Απέργη!

Η τραγουδίστρια, που αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, «ανέβασε» στα social media μία selfie στην οποία γεύεται ένα κρουασάν με πραλίνα. «Καλημέεεερα!!!!! Η μέρα μας να είναι γλυκιά όσο αυτό το croissant με πραλίναααα yam yam yam yam!», έγραψε η Θωμαή, λίγες ημέρες αφότου οι φωτογραφίες της, στις οποίες είναι φανερά αδυνατισμένη, έκανε πολλούς να ανησυχήσουν και να μιλήσουν για νευρική ανορεξία.

thomai-apergi-460x460.jpg

Πάντως, σε παλιότερη συνέντευξή της, η νεαρή τραγουδίστρια δεν έχει κρύψει τη «μάχη» της με τα παραπανίσια κιλά, η οπ��ία άρχισε από την εφηβεία, ενώ είχε παραδεχθεί πως πολλές φορές την αντιμετώπισαν με άσχημο τρόπο επειδή ήταν πιο παχουλή.

«Χρειάστηκε προσπάθεια, αλλά έγινε σταδιακά και όχι απότομα. Τα 20+ κιλά, άρχισαν να πέφτουν σταδιακά. Σε αυτό που είμαι τώρα, είμαι λίγο καιρό και δεν έχω σταθεροποιηθεί. Γύρω στα 4 - 5 χρόνια χρειάστηκε για να χάσω τα κιλά… Τα κιλά χάθηκαν βασικά με διατροφή, σε συνδυασμό με γυμναστική», είχε πει η Θωμαή, προσθέτοντας ότι «πεθαίνει» για γλυκά, αλλά έχει αυξήσει πλέον την κατανάλωση πρωτεϊνών, φρούτων και λαχανικών.

200115141739_9576.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top