Η απάντηση της Adele στον χαρακτηρισμό «χοντρή»

Δείτε πώς αντέδρασε στο άκουσμα της πληροφορίας

Η απάντηση της Adele στον χαρακτηρισμό «χοντρή»
Μόλις μία ημέρα μετά την δήλωση του Karl Langerfeld, που αποκάλεσε την Adele «χοντρή», ξεσηκώνοντας κύμα αντιδράσεων, η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε στον μετρ της μόδας.

«Δεν ήθελα ποτέ να δείχνω, άλλωστε δεν ήμουν ποτέ, μοντέλο. Εκπροσωπώ την πλειοψηφία των γυναικών και είμαι πολύ περήφανη γι’αυτό».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η 23χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας ότι αυτό που την απασχολεί είναι η φωνή της και όχι τα κιλά της. Η μόνη περίπτωση να την απασχολεί εάν και πόσο πολύ θα φάει, είναι μόνο εάν κάτι έχει αρνητική επίπτωση στην φωνή της.

Αν και αρχικά ο σχεδιαστής μίλησε με τα συγκεκριμένα λόγια για την ερμηνεύτρια του «Someone like you», στην συνέχεια προσπάθησε να το «μαζέψει», λέγοντας ότι παρά το αυξημένο βάρος της έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και φυσικά ξεχωριστή φωνή.

23 εκατομμύρια δίσκους έχει πουλήσει μέσα σε τρία χρόνια η Adele, που όχι μόνο πλέον μιλά στις καρδιές των νέων αλλά και των μεγαλύτερων, αλλά αποσπά και τα καλύτερα σχόλια για τα κομμάτια της, τα οποία φροντίζει να απογειώνει μέσα από την κρυστάλλινη φωνή της. Και σε όλα αυτά, τα κιλά σίγουρα δεν παίζουν απολύτως κανέναν… ρόλο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top