Η Lady Gaga έγινε ΞΑΝΑ άνδρας!

Επέστρεψε το alter ego της, ο Jo Calderone

Η Lady Gaga έγινε ΞΑΝΑ άνδρας!

Είχαμε καιρό να τον δούμε, αλλά τελικά επέστρεψε. Ο λόγος για το alter ego της Lady Gaga, τον Jo Calderone, τον οποίο αποφάσ��σε να επιστρατεύσει η τραγουδίστρια για το videoclipτου τραγουδιού της «You and I».

Σε ασπρόμαυρο φόντο ο Jo καπνίζει αρειμανίως και ταυτόχρονα κάνει και striptease μένοντας μόνο με τα εσώρουχά του.

Το video είναι το τελευταίο μιας σειράς που επιμελείται καλλιτεχνικά η ίδια η Lady Gaga, ενώ έχει προηγηθεί άλλο ένα, στο οποίο η τραγουδίστρια υποδύεται τη νύμφη.

Εδώ η… σύλληψη της Gaga είναι σαφώς πιο hardcore, με την ίδια σε άλλο στιγμιότυπο να εμφανίζεται απόλυτα άγρια και sexy.

Σε κάποιοι σημείο μάλιστα η Lady Gaga, ως Jo Calderone σηκώνει στο σκισμένο της t– shirt και δείχνει τα στήθη της που τα έχει δεμένα με ταινία για να πετύχει απόλυτα η μεταμόρφωσή της σε… αρσενικό!!!!

Η Lady Gaga μας σύστησε το alter ego της το 2010 στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Ιαπωνικής Vogue, ενώ εμφανίστηκε και ως Jo Calderone στα βραβεία του MTV το 2011.

Αρκετοί μάλιστα λένε ότι ο Jo είναι ο τρόπος της Lady Gaga να απαντήσει σε όλους εκείνους που λένε ότι είναι ερμαφρόδιτη. Η ίδια άλλωστε είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι λατρεύει αυτή τη φήμη και την ξετρελαίνει η ιδέα να αποκτήσει… ανδρικό μόριο!!!!

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top