ΔΕΙΤΕ πού μένουν Pattinson, Aniston, Kidman, Depp

Βόλτα στα πολυτελή σπίτια των αστέρων του Hollywood

ΔΕΙΤΕ πού μένουν Pattinson, Aniston, Kidman, Depp

Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι, όμως στο Hollywood οι αστέρες δεν καταλαβαίνουν από κρίση.

Τα λεφτά λένε δεν κρύβονται και οι celebrities φροντίζουν να τα δείχνουν μέσα από τα σπίτια τους.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Robert Pattinson που μένει μαζί με την καλή του σε μια πολυτελή βίλα στο Λος Άντζελες, αξίας 6 εκατ. δολαρίων. Η βίλα είναι χτισμένη πάνω σε λόφο, με υπέροχη θέα και διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, τεράστιο σαλόνι και φυσικά μια μεγάλη πισίνα. Το ξύλο κυριαρχεί σε όλο το σπίτι, ενώ το φυσικό φως διαχέεται παντού, δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση.

Η Jennifer Aniston πάλι διάλεξε να μείνει στο Μπέβερλο Χιλς σε μια βίλα που η αξία της αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 42 εκατ. δολαρίων!!!

Οι διακοσμητικές γραμμές είναι μίνιμαλ, προσδίδοντας όμως πάντα μια chic αίσθηση στο χώρο, ενώ η πολυτέλεια ξεχωρίζει στα… μικρά. Πέτρα, ξύλο και μέταλλο βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία, ενώ μεγάλη προσοχή έχει δοθεί στο φωτισμό του εσωτερικού για να τονίζονται οι πιο ενδιαφέρουσες αρχιτεκτονικές του λεπτομέρειες.

Στο Μπέβερλι Χιλς μένει και η Nicole Kidman μαζί με το σύζυγό της και τις κόρες της, σε μια υπερπολυτελή βίλα, αξίας 2,45 εκατ. δολαρίων. Το παλατάκι της Kidman διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, πισίνα και γυμναστήριο, ενώ ακολουθούνται οι διακοσμητικές αρχές του modernchic. Είναι χτισμένο μέσα στη φύση και όλα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένα με αυτή.

Η Julian Moore πάλι είναι κορίτσι της πόλης, γι’ αυτό και επέλεξε ως τόπο διαμονής τη Νέα Υόρκη. Εκεί διαθέτει ένα διαμέρισμα, αξίας 12,5 εκατ. δολαρίων με τη διακόσμηση να ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές του industrial design.

Και για το τέλος σας αφήσαμε το ιδιόκτητο νησί του Johnny Depp στις Μπαχάμες, μόλις 45 στρεμμάτων, που η αξία του ανέρχεται στα 3,6 εκατ. δολάρια. Φυσικά πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο που αν ισχύουν οι φήμες περί χωρισμού με τη Vanessa Paradis θα γίνει το μήλον της Έριδος ανάμεσα στους πρώην συντρόφους.

Δείτε το video από την εκπομπή «Μίλα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top