Η σύζυγος του Michael Buble μόνο με τα εσώρουχα!

Η Luisana Lopilato φωτογραφίζεται για τον «Άγιο Βαλεντίνο»

Η σύζυγος του Michael Buble μόνο με τα εσώρουχα!
Η χαρά αντρών και γυναικών είναι η Luisana Lopilato. Η σύζυγος του πολύ γνωστού τραγουδιστή Michael Buble, έβγαλε τα ρούχα, έμεινε με τα εσώρουχα και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την ημέρα του «Αγίου Βαλεντίνου» και τα μάτια σας μόνο!

Η 24χρονη ηθοποιός και μοντέλο από την Αργεντινή, είναι το «πρόσωπο» της εταιρίας εσωρούχων «Utimo» και αν κρίνουμε από το τελικό αποτέλεσμα, ήταν η ιδανική επιλογή.
Μάλιστα φόρεσε και το πασίγνωστο σουτιέν της εταιρίας, «OMG», το οποίο έγινε γνωστό από την ταινία «Erin Brockovich», όπου η Julia Roberts εμφανίστηκε με super φουσκωμένο μπούστο, μιας και το εν λόγω σουτιέν και μεγαλώνει το στήθος κατά… ΔΥΟ νούμερα!

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως από τότε που φόρεσε το σουτιέν «OMG» η Lusiana, οι πωλήσεις της εταιρίας εκτοξεύτηκαν στα ύψη.
Η 24χρονη καλλονή, στην αρχή δεν είχε πεισθεί να είναι το «πρόσωπο» της εταιρίας. Μάλιστα της πήρε αρκετό χρόνο να πει το «ναι».

Όπως θα παρατηρήσετε όμως και στις φωτογραφίες, το τελικό αποτέλεσμα την δικαιώνει. Και την ίδια και την εταιρία, η οποία πετά ��η σκούφια της!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top