Δείτε την αφίσα και την σκηνή για την περιοδεία της Gaga

Τίγκα στο gothic η τραγουδίστρια…

Δείτε την αφίσα και την σκηνή για την περιοδεία της Gaga

Με τα μάτια της να πρωταγωνιστούν και απόλυτα gothic ύφος, η Lady Gaga αποκάλυψε την αφίσα αλλά και άλλες λεπτομέρειες της περιοδείας που ετοιμάζει!

Το «Born This Way Ball» θα ξεκινήσει εντός του 2012 και θα κορυφωθεί το 2013, θα διαρκέσει δηλαδή όσο το προηγούμενο tour της.


Μέσω του Twitter της, η εκκεντρική τραγουδίστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αφίσα και το stage, ενώ σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει και τους σταθμούς της.


Στην αφίσα βλέπουμε ένα συννεφιασμένο σκοτεινό κάστρο και την Gaga πλαισιωμένη από τέσσερις άντρες, σε «πινελιές» μωβ και τυρκουάζ. Πάνω από το κάστρο απεικονίζεται το πρόσωπό της, με έμφαση στα μεγάλα μάτια της.

Όσο για την σκηνή;


Θα είναι σαν ένα τεράστιο κάστρο, από όπου θα ξεκινούν μεγάλοι διάδρομοι σαν πασαρέλες που θα φέρνουν την σταρ πιο κοντά στ�� κοινό της.


Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, σκοπεύει να δώσει στους θαυμαστές της μια γεύση από τα παρασκήνια: σε κάθε συναυλία θα υπάρχει ένας χώρος που θα ονομάζεται «περιοχή των τεράτων» όπου θα μπαίνουν… όσοι φθάνουν πρώτοι στον συναυλιακό χώρο, αφού έχουν ξενυχτήσει όλη τη νύχτα και είναι ντυμένοι για... χορό, όπως χαρακτηριστικά είπε η Gaga!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top