Γυναίκα-αράχνη πήγε να εξαπατήσει Χατζηγιάννη-Μακρυπούλια!

Θέλησε να τους μπλέξει στον ιστό της

Στο τσακ τη γλύτωσαν Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης από τον καλοπλεγμένο ιστό που τους είχε στήσει η «γυναίκα-αράχνη».

Όπως διαβάζουμε, στην «Espresso», η κοκκινομάλλα καλλονή πλησίασε το ζευγάρι ώστε να του πουλήσει μια πολυτελή παραθαλάσσια κατοικία, η οποία ήταν «φάντασμα»!

Μάλιστα η 38χρονη δικηγόρος, φρόντιζε να διαρρέει στον κύκλο και στα άλλα υποψήφια θύματα της, πως στο πελατολόγιο της ανήκε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ώστε να προσελκύει περισσότερα θύματα.

Τελικά όμως δεν κατάφερε να πείσει τον τραγουδιστή, ο οποίος υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά, όταν η «γυναίκα-αράχνη» του ζήτησε να καταβάλει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για την αγορά της εν λόγω κατοικίας, με αποτέλεσμα να μπουν «ψύλλοι στ΄αφτιά» του Χατζηγιάννη.

Εκτός πάντως από τον τραγουδιστή, η 38χρονη είχε πλησιάσει και άλλο έναν καλλιτέχνη ώστε να του αποσπάσει τεράστια χρηματικά ποσά.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top