Ίδια ο… Ρέμος η νεογέννητη – όλες οι λεπτομέρειες για τα γεννητούρια!

Μαζί με την Υβόννη στην αίθουσα τοκετού - έκλαιγε από την χαρά του

Ίδια ο… Ρέμος η νεογέννητη – όλες οι λεπτομέρειες για τα γεννητούρια!

​Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ που από το πρωί του Σαββάτου κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους! Μάλιστα, το μωρό είναι ίδιο ο… τραγουδιστής, ο οποίος δεν σταμάτησε να κλαίει!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η μπέμπα γεννήθηκε 2.680 γραμμάρια κι έχει ύψος 50 πόντους, ενώ μαμά και μωρό θα βγουν από το μαιευτήριο αύριο, Τρίτη.

remos-moro3.jpg

Mάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ήταν μαζί με το μοντέλο στην αίθουσα τοκετού και, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του, όπως βλέπουμε στην εφημερίδα «Εspresso», έβγαλε φωτογραφία, φορώντας την ειδική ποδιά, μαζί με τους γιατρούς!

remos.jpg

«Ο Αντώνης έκλαψε όσο δεν έχει κλάψει στη ζωή του!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας που επισκέφθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και αποκάλυψε ότι το μωρό ήρθε… λίγο νωρίτερα: «είχαν προγραμματίσει να γεννήσει την Κυριακή φυσιολογικά, όμως, Παρασκευή βράδυ την έπιασαν οι πόνοι και Σάββατο πρωί πήγαν στο μαιευτήριο. Η Υβόννη γέννησε μέσα σε μισή ώρα από την στιγμή που μπήκε στην αίθουσα. Ήταν πολύ εύκολη γέννα και ο Αντώνης ήταν και γι’ αυτό χαρούμενος».

remos-moro2.jpg

Η μικρή Ελένη, όπως θα ονομαστεί το μωρό, από την μητέρα του τραγουδιστή, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της! Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, δεν μοιάζει καθόλου στην Υβόννη, «φέρνει» περισσότερο στην… γιαγιά ��ης, έχει πολλά μαλλιά και το τετράγωνο πρόσωπο του Αντώνη!

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το μωρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Η τρυφερή φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ με την νεογέννητη κόρη της

- ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στην κορούλα του

- Όλη η showbiz εύχεται στον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ για τον ερχομό της κόρης τους

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top