ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στην κορούλα του

«Επιτέλους… Θα νιώσω αυτό το θαύμα!»

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου στην κορούλα του

​Πιο ευτυχισμένο από ποτέ βρήκε φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος απέκτησε το Σάββατο, το πρώτο του παιδάκι, από την σύντροφο του, Υβόννη Μπόσνιακ. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, εδώ και λίγες ώρες κρατάει αγκαλιά του την κόρη του, στην οποία, τα ξημερώματα του Σαββάτου αφιέρωσε ένα τραγούδι…

Μπορεί η επί 4 χρόνια αγαπημένη του να είχε ήδη μπει σε γνωστό μαιευτήριο στη Συγγρού εκείνος, ωστόσο σαν καλός επαγγελματίας ανέβηκε κανονικά στην σκηνή του «Διογένης Studio». Το κέντρο, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού, είναι πολύ κοντά στο μαιευτήριο που νοσηλεύεται το γνωστό μοντέλο και έτσι ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να αφιερώσει το πρώτο τραγούδι στην κορούλα του, ελπίζοντας ότι ο ήχος θα φτάσει μέχρι εκεί… Και μην αναρωτιέστε ποια μεγάλη του επιτυχία επέλεξε, καθώς είπε το «Απόψε» του Γιάννη Πάριου.

«Επιτέλους! Θα νιώσω αυτό το θαύμα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και για την εκτίμηση που μου δείχνετε. Δεν ξέρω πώς θα νιώσω και οι πιο πολλοί εδώ μέσα μπορεί να μην έχετε παιδιά, αλλά όπως λένε και οι Κινέζοι φιλόσοφοι όποιος δεν έχει παιδιά χαίρεται και όποιος έχει τα χαίρεται. Εγώ περνάω στη δεύτερη φάση τώρα. Για αυτό λοιπόν, αυτό το τραγούδι θα το αφιερώσω εδώ δίπλα σε ένα δωμάτιο, μήπως βγει πιο γρήγορα, μήπως το προλάβω», είπε ο τραγουδιστής, με το κοινό του νυχτερινού κέντρου να τον καταχειροκροτεί.

Να σημειωθεί ότι η μικρούλα φαίνεται πως θα πάρει το όνομα Έλενα, το όνομα της μητέρας του Αντώνη Ρέμου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top