Jennifer Aniston: «Με ενοχλεί το υποτιθέμενο τρίγωνο με τον Brad»

Τί λατρεύει στον νέο της σύντροφο Justin Theroux;

Jennifer Aniston: «Με ενοχλεί το υποτιθέμενο τρίγωνο με τον Brad»

Με αφορμή την νέα της ταινία με τίτλο Wanderlust, η Jennifer Aniston φωτογραφήθηκε για το περιοδικό InStyle.

H διάσημη ηθοποιός αιφνιδίασε τον δημοσιογράφο, ο οποίος την ρώτησε ποιο είναι το πιο ακραίο και το πιο ενοχλητικό πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη. Τι απάντησε; «Υπάρχουν τόσα πολλά. Θα έλεγα μάλλον το «τρίγωνο» με τον πρώην σύζυγό μου και ότι είμαστε στα μαχαίρια. Επιμένουν να το χρησιμοποιούν ως τίτλο στα δημοσιεύματα. Απλά δεν λένε να σταματήσουν! Αλλά είναι κάτι που έχει να κάνει με τα λεφτά -ένα θέμα που πουλάει, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».


Σε μια εκπληκτική φωτογράφιση, πολύ ιδιαίτερη και πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτές που έχει κάνει μέχρι σήμερα, (ήρεμη, σε πολύ όμορφες πόζες και με φόντο γήινα χρώματα) η Jen μίλησε και για αυτό που λατρεύει στον νέο της σύντροφο Justin Theroux.

«Πρώτα από όλα, έχει υπέροχο στιλ. Είναι πολύ συγκεκριμένο, και έτσι ήταν πάντα το στιλ του. Αν έχει επηρεάσει και το δικό μου στιλ; Όχι, αλλά ξέρω ανθρώπους που υποστηρίζουν το αντίθετο. Με βλέπουν με ένα τζάκετ και λένε “Κοίτα! Ντύνεστε ίδια!”. Κι εγώ σκέφτομαι “Όχι, δεν ισχύει αυτό! Εγώ το έχω αυτό το τζάκετ τρία χρόνια!”»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top