«Ερείπιο» η Demi Moore: στην απομόνωση σε κλινική αποτοξίνωσης

Από το κακό στο χειρότερο η ηθοποιός μετά τον χωρισμό

«Ερείπιο» η Demi Moore: στην απομόνωση σε κλινική αποτοξίνωσης

Δεν έχει τέλος το δράμα της Demi Moore μετά τον χωρισμό από τον Ashton Kutscher: σε πλήρη απομόνωση σε κλινική αποτοξίνωσης νοσηλεύεται πλέον η ηθοποιός!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η 49χρονη ηθοποιός νοσηλεύεται ταλαιπωρημένη στην κλινική «Cirque Lodge», μία περίπου εβδομάδα μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που την οδήγησε στο νοσοκομείο.


«Βρίσκεται σε απόλυτο περιορισμό και μιλά μόνο σε έναν μικρό αριθμό ανθρώπων», δηλώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, ενώ πληροφορίες λένε πως η Moore εμφανίζει συμπτώματα ανορεξίας και εθισμού.


Όπως λένε οι ίδιες πηγές, η ηθοποιός αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει το πρόβλημά της είναι να σταματήσει να εργάζεται και να απευθυνθεί σε ειδικούς. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό επέλεξε την συγκεκριμένη κλινική αποτοξίνωσης στην Γιούτα των ΗΠΑ, στην οποία έχουν κατά καιρούς νοσηλευτεί κι άλλοι επώνυμοι όπως οι Eva Mendes, Lindsay Lohan και Mary-Kate Olsen.


Στο μεταξύ, το περιβάλλον του Ashton Kutscher διαδίδει πως δεν χώρισαν λόγω της απιστίας, αλλά επειδή ο ίδιος… κουράστηκε να κάνει τον «μπαμπά» της υπερβολικά ανασφαλούς Demi. Τα τρίο με ξανθιές στο τζακούζι του ξενοδοχείου ήταν απλά λεπτομέρεια ε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top