Απίστευτες καταγγελίες για την Μορφούλα Ντώνα από μια πρώην αθλήτρια της!

Οι μηνύσεις και τα εξώδικα πέφτουν «βροχή» ανάμεσα στην πρώην ολυμπιονίκη και στην πρωταθλήτρια

Απίστευτες καταγγελίες για την Μορφούλα Ντώνα από μια πρώην αθλήτρια της!

​«Βροχή» πέφτουν οι μηνύσεις και τα εξώδικα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανάμεσα στην Μορφούλα Ντώνα και μια πρώην αθλήτρια της, η οποία την κατηγορεί πως την ζήλευε, ήθελε το κακό της, και της προκαλούσε άγχος και τρόμο.

Οι δυο γυναίκες, έχουν μπει σε έναν ανηλεή δικαστικό αγώνα τους τελευταίους μήνες, ο οποίος δεν έχει… τελειωμό!

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013, όταν η 21χρονη Βαρβάρα Φίλιου, πρωταθλήτρια στο άθλημα του ατομικού της ρυθμικής γυμναστικής, απέστειλε εξώδικο προς την προπονήτρια της (Μορφούλα Ντώνα), κατηγορώντας την για σωματικές βλάβες, απειλές, ακόμη και εκβίαση!

0009_MORFOYLA_NTONA_1122015.jpg7.jpg
Τόσο η 21χρονη πρωταθλήτρια όσο και οι γονείς της, κατηγορούν την πρώην Ολυμπιονίκη και νικήτρια του «Dancing with the stars» πως ζηλεύει την Βαρβάρα Φίλιου, γι΄αυτό και της συμπεριφέρεται εχθρικά, ενώ επιστολή με τις καταγγελίες τους, έστειλαν μέχρι και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

«Επιχειρείτε διαρκώς την υποβάθμιση και την υπονόμευση της προσπάθειας μου, με προφανή στόχο να με εξοντώσετε αθλητικά, να με απαξιώσετε μέσω της επίτευξης χαμηλών αγωνιστικών επιδόσεων, και σταδιακά να με εξωθήσετε σε εγκατάλειψη της αθλητικής μου σταδιοδρομίας».

6570_MORFOYLA_NTONA_412015.jpgnewego_LARGE_t_1041_1060618431.jpg
Στη συνέχεια, η Βαρβάρα Φίλιου κάνει λόγο για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλές που δέχτηκε από την Μορφούλα Ντώνα:

«Οι πράξεις και οι παραλείψεις σας, προκάλεσαν σε εμένα σημαντική οικονομική ζημία, βλάβη της σωματικής μου ακεραιότητας, καθώς και τεράστια ψυχική φθορά και ηθική βλάβη, δεδομένου ότι υποφέρω διαρκώς από ταραχή, φόβο και άγχος, που υπαιτίως και στοχευμένα μου προκαλείτε».

6925_MORFOYLA_NTONA_122015.jpggoalnews_LARGE_t_1041_412133.jpg
Μάλιστα μιλά και για «άσκηση ενός αφόρητου ψυχολογικού πολέμου, που με κλόνισε ψυχολογικά. Κορυφαίο πλήγμα, μου προκαλέσατε στο Καζάν όπου τραυματίστηκα στο πόδι. Όχι μόνο αδιαφορήσατε και δεν αναζητήσατε τους παρόντες ιατρούς, αλλά μου επιβάλλατε να συνεχίζω να αγωνίζομαι, με αποτέλεσμα το τραύμα να επιδεινωθεί σημαντικά. Καθ΄όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, δεν εμφανίστηκε στο δωμάτιο μου, ούτε καν με κάλεσε στο τηλέφωνο μου για να πληροφορηθεί την κατάσταση μου. Παρέλειψε να ενημερώσει τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας αλλά και τους γονείς μου, στους οποίους μάλιστα δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Αισθάνομαι φόβο, έντονη θλίψη και απόγνωση, αναλογιζόμενη ότι τα όνειρα μου θα διαψευστούν από την τόσο άδικη και προκλητική συμπεριφορά της Ευμορφίας Ντώνα».

Μάλιστα οι γονείς της 21χρονης πρωταθλήτριας, είχαν υποστηρίξει στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, όπου είχαν προσέλθει ως μάρτυρες, πως «η κυρία Ντώνα διπλώματα δεν είχε, νεαρή ήταν, την ζήλια της, την έδειξε από την πρώτη στιγμή. Ζήλευε το παιδί μου, κι ακόμα κι όταν της αγόραζα ρούχα, ερχόταν, τα δοκίμαζε και ανέβαινε στα πόδια του άντρα μου και τριβόταν πρόστυχα» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Ελεονώρα Φίλιου.

7035_MORFOYLA_NTONA_122015.jpg

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΝΤΩΝΑ:

«Είναι εντελώς εξωφρενικό και παράλογο για μια προπονήτρια (καταξιωμένη αθλήτρια και Ολυμπιονίκη), ότι δήθεν δεν ήθελα η αθλήτρια που προπονούσα να έχει τις καλύτερες επιδόσεις, διότι δεν ήθελα να σβήσουν τα ρεκόρ και να χάσω τη φήμη μου. Κατ΄αρχήν στο συγκεκριμένο άθλημα δεν υπάρχουν ρεκόρ, δεδομένου ότι κάθε τέσσερα χρόνια αλλάζει ο κώδικας βαθμολόγησης. Επιπλέον είναι αυτονόητο, ότι ο προπονητής καταξιώνεται και αποκτά κύρος, από τις επιτυχίες των αθλητών του».

Αναφορικά με τον τραυματισμό της στο Καζάν, υποστηρίζει πως «βρισκόμουν συνεχώς κοντά της, κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός ήταν στην πραγματικότητα ελαφρύς και επιπόλαιος, όπως επιβεβαιώνουν οι ιατρικές βεβαιώσεις», καταλήγει η Μορφούλα Ντώνα.

Για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια, πως η συνεργασία της με την Βαρβάρα Φίλιου ήταν άριστη, εως ότου της ανατέθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία η προπόνηση και δεύτερης αθλήτριας:

«Η Βαρβάρα Φίλιου αντέδρασε αρνητικά στην προοπτική κοινής προπόνησης και η συμπεριφορά της άρχισε να αλλάζει ριζικά. Στη συνέχεια άρχισε να με καταδιώκει, συκοφαντώντας με, αποστέλλοντας εις βάρος μου αναφορές στο ΓΕΣ, ΓΕΕΘΑ και ΑΣΑΕΔ όπου εργάζομαι, επιστολές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Αθλητισμού, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και καταθέτοντας ψευδείς μηνύσεις εις βάρος μου».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top