ΔΕΙΤΕ: Τους απίστευτους κοιλιακούς της Jennifer Lopez!

Σήκωσε τη μπλούζα και τους… «μετράγαμε»!

ΔΕΙΤΕ: Τους απίστευτους κοιλιακούς της Jennifer Lopez!
Στα 42 της μετά από δυο παιδιά, η Jennifer Lopez είναι super fit! Οι κοιλιακοί της Λατίνας καλλονής δεν παίζονται, μιας και φροντίζει να τους γυμνάζει καθημερινά και μάλιστα πολύ εντατικά.

Τώρα δε που έχει στο πλευρό της και το 24χρονο toy boy της, πέφτει πολλή…γυμναστική!

Άλλωστε ο Casper Smart εκτός από σύντροφος είναι και χορευτής της.
Το ζευγαράκι, εθεάθη για ακόμα μια φορά σε μια τρυφερή βόλτα στην παραλία. Και δεν ήταν μόνοι τους. Μαζί τους, είχαν και τα δίδυμα της JLo.

Όλοι μαζί, πήγαν στην παραλία, όπου έπαιξαν με την άμμο και τα κύματα. Σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια ήταν η τραγοπυδίστρια, το toy boy και τα διδυμάκια!
Η Jennifer Lopez δε, ντυμένη πολύ απλά, παρέμεινε εκθαμβωτική. Εκεί όμως που μας θάμπωσε για τα καλά, ήταν όταν σήκωσε τη μπλούζα της, την έδεσε ψηλά και άφησε σε κοινή θέα τους καλογραμμωμένους κοιλιακούς της.

Μετράγαμε τα τετραγωνάκια σας λέμε. Καλύτερους κοιλιακούς και από τον 25χρονο χορευτή της έχει η 42χρονη τραγουδίστρια. Και φανταστείτε πως του ρίχνει και 18 χρονάκια.

Και ο 25χρονος χορευτής πάντως, μια χαρά έδειξε να περνάει με την οικογένεια της αγαπημένης του, αφού δεν σταμάτησε να παίζει με τα παιδιά της και να τα χαζεύει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top