ΔΕΙΤΕ το πρώτο μήνυμα της Βέφας μετά την κηδεία της κόρης της!

Με τι ασχολήθηκε λίγες ώρες αφότου αποχαιρέτησε την Άντζυ;

ΔΕΙΤΕ το πρώτο μήνυμα της Βέφας μετά την κηδεία της κόρης της!

​Σχολιάζοντας άσχετα με το πένθος της θέματα, αλλά και ευχαριστώντας τον κόσμο για τα συλλυπητήριά του, περνά τις πρώτες ώρες μετά την κηδεία της κόρης της η Βέφα Αλεξιάδου!

Η γνωστή μαγείρισσα, που, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «λύγισε» στην κηδεία της Άντζυς, λέγοντας «μου πήρες και τις δύο! Γιατί Θεέ μου;», επανήλθε στο Facebook σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά το έκτακτο Eurogroup, θέλοντας να κρατήσει τις δύσκολες στιγμές μόνο για εκείνη.

Κοινοποιώντας το σκίτσο που δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να υποβαστάζει την Ελλάδα, η Βέφα απηύθυνε κάλεσμα... ενότητας, γράφοντας: «Έλληνες, Ελληνίδες, ας ενώσουμε τη φωνή μας όλοι- ες μαζί και ας βροντοφωνάξουμε στους δανειστές μας ότι για τους εξοφλήσουμε το χρέος πρέπει να είμαστε ζωντανοί!!! Πρέπει να επιζήσουμε!!!».

vefasc.jpg

«Αν πράγματι θέλετε να μου δώσετε χαρά, μιλήστε μου για διάφορα άσχετα με το πένθος μου θέματα», είχε γράψει στο Facebook την Τρίτη, λίγες ώρες πριν συνοδεύσει την κόρη της στην τελευταία της κατοικία, η μαγείρισσα και «ανέβασε» φωτογραφίες από το χιονισμένο τοπίο, αποφεύγοντας να πει το παραμικρό για τον θάνατο της Άντζυς, σε αντίθεση με τις συνεχείς αναρτήσεις της για τον χαμ�� της Αλεξίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top