Χώρισαν Παπουτσάκη-Λαγούτης

Ποιος μετέδωσε την πληροφορία και τί ακριβώς είπε;

Χώρισαν Παπουτσάκη-Λαγούτης

Την πληροφορία ότι ο Πέτρος Λαγούτης χώρισε από την Κατερίνα Παπουτσάκη μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας (06/02) ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στην στήλη «ο γύρος του κόσμου», στην οποία οι συντελεστές του πρωινού αναφέρονται σε ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο παρουσιαστής ανέφερε ότι το βράδυ της Κυριακής συνομίλησε τηλεφωνικά με τον ηθοποιό, ο οποίος και του μετέφερε την είδηση:


«Την ώρα που έβλεπα το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ «πέφτει» ένα τηλεφώνημα για να σχολιάσουμε τον αγώνα. Ήταν ο φίλος μου ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μου είπε και μια είδηση που νομίζω ότι μπορούμε να μεταφέρουμε. Τα παιδιά σταμάτησαν το κοινό τους ταξίδι πολιτισμένα κι έτσι συνεχίζουν χωριστά», είπε αρχικά, ενώ η Χριστίνα Πολίτη συμπλήρωσε ότι προφανώς μιλούσε για την Κατερίνα Παπουτσάκη με την οποία ο Πέτρος Λαγούτης δεν είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό ο Πέτρος Λαγούτης στο Πρωινό Ant1 λέγοντας ότι ο ηθοποιός εμμέσως πλην σαφώς είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. «Η Κατερίνα βέβαια δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο θέμα, έτσι;» ρώτησε χαρακτηριστικά τα μέλη του υπόλοιπου πάνελ.

Καταλήγοντας, ο Χρήστος Φερεντίνος τόνισε ότι μίλησε με την άδεια του πρωταγωνιστή, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα με το θέμα, μια και διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με την μέχρι πρότινος σύντροφό του. «Τον ρώτησα εάν μπορούμε να το αναφέρουμε και μου είπε ότι είναι επίσημο και ότι κάλλιστα μπορούμε να το πούμε. Αλλωστε, οι δυο τους έχουν τις καλύτερες σχέσεις και όλο το πράγμα έληξε με τον πιο όμορφο τρόπο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top