Πρώην σύζυγος Ελληνα εφοπλιστή πουλάει το σπίτι της

Ποια κυρία έδινε για κοινόχρηστα... 17.000 δολάρια;

Πρώην σύζυγος Ελληνα εφοπλιστή πουλάει το σπίτι της

Νομίζετε ότι η κρίση δεν έχει αγγίξει τους διάσημους; Πρώτα εκείνους έχει αγγίξει… Και όχι απλά τους έχει αγγίξει, τους έχει «χτυπήσει» μέχρι εκεί που δεν πάει.

Ο λόγος αυτή τη φορά για την Daphne Guinness, πασίγνωστη κυρία της υψηλής κοινωνίας, η οποία ανακοίνωσε ότι πουλάει το σπίτι της εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών και αδυναμίας να το συντηρήσει. 14 εκατομμύρια δολάρια το πουλάει το σπίτι η πρώην σύζυγος του Σπύρου Νιάρχου, διευκρινίζοντας ότι το διαμέρισμα που βρίσκεται απέναντι από το Central Park στην Fifth Avenue, έχει πέντε τεράστιες κρεβατοκάμαρες με μπάνιο (η καθεμιά εννοείται), ενώ υπάρχει και βοηθητικός χώρος για το προσωπικό αξίας (!!!) 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων!


Τα νούμερα που αφορούν το οίκημα είναι εξωφρενικά, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε την είδηση και τις φωτογραφίες, πλήρως διασταυρωμένα. 15.5 εκατομμύρια δο��άρια το αγόρασε η απόγονος της δυναστείας των Guinness, ενάμισι εκατομμύριο δολάρια λιγότερο το πουλάει. Εδινε, δε, για κοινόχρηστα, 17.000 δολάρια το μήνα!

Από την άλλη, όμως, οι γείτονές της την κατηγορούν ότι δεν πρόσεχε το σπίτι, με αποτέλεσμα πριν από δύο χρόνια να αμελήσει να φτιάξει μια σημαντική βλάβη στο διαμέρισμα και να πλημμυρίσει σχεδόν όλη η πολυκατοικία. Ετσι, της ζήτησαν ως αποζημίωση ένα εκατομμύριο δολάρια, τόσο για τις ζημιές που υπέστησαν τα υπόλοιπα σπίτια, όσο και για ψυχική οδύνη.


Το σπίτι έχει συνολικό εμβαδόν 4.000 τετραγωνικά και είναι μοναδικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.


«Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα του ξημερώσει. Εκεί που κάνεις σχέδια για το αύριο, ξαφνικά όλα ανατρέπονται και όλα βρίσκονται σε σημείο εντελώς αντίθετο από εκεί που νόμιζες», δήλωσε η κα Guinness, η οποία το 1994 είχε ανακηρυχθεί η πιο καλοντυμένη γυναίκα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων και πρώην σύντροφος του Andy Warhol, παντρεύτηκε τον Σπύρο Νιάρχο (γιο του αείμνηστου Σταύρου) το 1987. Οι δυο τους χώρισαν 12 χρόνια μετά και απέκτησαν τρία παιδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top