«Η Άντζυ Αλεξιάδου έφυγε πικραμένη. Ήταν ένας άγγελος»

Τραγική φιγούρα η Βέφα Αλεξιάδου, που είπε το «τελευταίο αντίο» και στην δεύτερη κόρη της, μέσα σε 3,5 μήνες

«Η Άντζυ Αλεξιάδου έφυγε πικραμένη. Ήταν ένας άγγελος»

​Το τελευταίο αντίο στην Άντζυ Αλεξιάδου είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας. Απαρηγόρητη η μητέρα της, Βέφα Αλεξιάδου που έχασε και τις δυο κόρες της μέσα σε λίγους μήνες.

6194_11022015.jpg
Με ένα μαύρο μαντήλι στο πρόσωπο και σκυμμένο κεφάλι η Βέφα Αλεξιάδου αποχαιρέτησε την κόρη της, Άντζυ. Σκέπασε το πρόσωπό της για να κρύψει τον πόνο που χάραξε τη ζωή της. Μέσα σε τρισήμιση μήνες έχασε πρώτα την Αλεξία και μετά την Άντζυ.

6203_11022015.jpg
Στις 30 Οκτωβρίου η Βέφα Αλεξιάδου είχε πει το στερνό αντίο στην κόρη της, Αλεξία. Σήμερα βρέθηκε ξανά στο ίδιο κοιμητήριο για να συνοδεύσει τη δεύτερή της κόρη. Τα λόγια της μάνας συγκλονίζουν.

6209_11022015.jpg
«Θεέ μου, μου πήρες και τα δυο μου παιδιά. Δώς μου δύναμη να σταθώ στις εγγονές μου. Γιατί Θεέ μου, γιατί;»

Περπατούσε με δυσκολία, έχοντας ως στήριγμα φίλους και συγγενείς.

6215_11022015.jpg
Η Άντζυ Αλεξιάδου έδινε μάχη να κρατηθεί στους ζωή τα τελευταία δυο χρόνια. Ο σύζυγός της, γνωστός μουσικός, Γιάννης Ντόντορος την αποχαιρέτησε έπειτα απο 7 χρόνια κοινής πορείας. Δεν έφυγε στιγμή απο το πλευρό της κι ήταν αυτός που της έδινε δύναμη, όταν έχασε τη μικρή της αδελφή, Αλεξία, πριν λίγους μήνες.

6239_VEFA_ALEKSIADOY_11022015.jpg
«Έφυγε πικραμένη. Ήταν ένας άγγελος η Άντζυ, πολύ καλό παιδί. Εγώ την ήξερα απο την αμερικανική πρεσβεία που δουλεύαμε μαζί. Μετά έφυγε και ανέλαβε τα Vefa’s House. Υπέφερε πάρα πολύ» δήλωσε on camera μια πρώην συνάδελφος και φίλη της Άντζυς Αλεξιάδου.

6243_VEFA_ALEKSIADOY_11022015.jpg
Τραγική φιγούρα, η Βέφα Αλεξιάδου πρέπει να φανεί δυνατή. Θα είναι και μητέρα και γιαγιά για τις δυο μονάκριβες εγγονές της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top