Επέτειος ενός χρόνου για Eva Longoria και Eduardo Cruz!

Πού γιόρτασαν τα πιτσουνάκια;

Επέτειος ενός χρόνου για Eva Longoria και Eduardo Cruz!
Ένα χρόνο μαζί έκλεισαν Eva Longoria και Eduardo Cruz.

Το ζευγαράκι, γιόρτασε την επέτειο του, στο σκάφος όπου ακριβώς πριν ένα 12 μήνες περίπου, αποφάσισαν να κοινοποιήσουν τον έρωτα τους με μερικά δημόσια τρυφερά ενσταντανέ.

Το ζευγάρι, ήταν καλεσμένο ��το σκάφος κολλητού φίλου της 36χρονης ηθοποιού, ώστε να γιορτάσουν το Super Bowl το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, τόσο η διάσημη ηθοποιός όσο και ο 26χρονος σύντροφος της, ένα χρόνο μετά παραμένουν ακόμα πολύ ερωτευμένοι.

Στιγμή δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και ν΄αγκαλιάζονται στο σκάφος, με την Longoria να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πέταξε για Miami, όπου η Eva ήταν καλεσμένη στο America Market Conference, ένα συνέδριο για όσους είναι ήδη επιχειρηματίες ή θέλουν να γίνουν στο μέλλον.
Ντυμένη total black με δερμάτινο εφαρμοστό παντελόνι, η 36χρονη ηθοποιός ήταν εκθαμβωτική, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της, το καταχάρηκε!

Από δίπλα φυσικά και ο Eduardo Cruz (αδερφός της Penelope Cruz), ο οποίος τη συνόδευσε στην εκδήλωση και δεν σταμάτησε να την θαυμάζει.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top