Δείτε την Madonna στο μακράν καλύτερο σόου στην καριέρα της

Ελαμψε στον τελικό του super bowl

Δείτε την Madonna στο μακράν καλύτερο σόου στην καριέρα της

Είναι ένα σόου μιας άλλης εποχής. Ένα σόου που δεν θυμίζει σε τίποτα εποχή οικονομικής κρίσης.

Για μια ακόμη φορά, η Madonna έγραψε ιστορία με το σοου που παρουσίασε στο ημίχρονο του αμερικανικού super bowl σε μια εμφάνιση, ίσως την καλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ποτέ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μια πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή στην πορεία της. Η Madonna τραγούδισε παλιότερες επιτυχίες της, αλλά και πιο πρόσφατες, ξεσηκώνοντας το κοινό.

��ς πραγματική βασίλισσα και με την συνοδεία εκατοντάδων χορευτών που ήταν μεταμφιεσμένοι σε πολεμιστές της αρχαιότητας, όπως και η ίδια, η βασίλισσα της ποπ έκανε για μια ακόμη φορά τους πάντες να παραμιλούν με αυτό που παρουσίασε. Ντυμένοι με πανάκριβες στολές από υλικά που κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία και κρατώντας ακόμη και άρπες, όλοι όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της απόλαυσαν μια πραγματικά αξέχαστη στιγμή στην ιστορία του super bowl.


«Ηταν ίσως το καλύτερο σόου που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην σοουμπιζ», αναφέρει η Daily Mail, αν και πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για υπερβολή από την πλευρά της 53χρονης τραγουδίστριας, η οποία θύμιζε μέχρι και... Κλεοπάτρα.

Σε συνδυασμό με την χειρονομία της M.I.A., η οποία στο τέλος του τραγουδιού της ύψωσε στο κοινό το μεσαίο της δάχτυλο για να διαμαρτυρηθεί για όσα δεινά πλήττουν τον πλανήτη, το σόου της Madonna επισκίασε ό,τι έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου: Ακόμη και την στιγμή που είχε φανεί το στήθος της Janet Jackson πριν από πολλά πολλά χρόνια.

100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το θέαμα που μεταδόθηκε από το NBC.

Σταρ όπως οι Cee Lo, Nicki Minaj και άλλοι έδωσαν το παρόν, ωστόσο αυτό που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοικτό ήταν το σόου της 53χρονης σταρ που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει.


Οπως ήταν φυσικό κανείς δεν έδωσε σημασία στο αθλητικό κομμάτι της βραδιάς, αφού όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο... ημίχρονο... και λογικό ήταν...


Κάντε κλικ και δείτε ολόκληρη την εμφάνισή της και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την φαντασμαγορική βραδιά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top