ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: δίπλα στην αδερφή της αναπαύεται η δεύτερη κόρη της Βέφας!

Αποχαιρέτησαν την 54χρονη συγγενείς και φίλοι / πρώτη ανάρτηση: 11-02-2014, 13:09

ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR.GR: δίπλα στην αδερφή της αναπαύεται η δεύτερη κόρη της Βέφας!

​Στην τελευταία της κατοικία, δίπλα στην αγαπημένη της αδερφή, συνόδευσαν συγγενείς και φίλοι την κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Άντζυ, με την μαγείρισσα να είναι ράκος από το διπλό «χτύπημα» της μοίρας μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες.

angie7.jpg

Η κηδεία της 54χρονης -που «έφυγε» από την ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν- έγινε στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας. Εκεί, στα τέλη του Οκτώβρη, αποχαιρέτησαν όλοι και την αδερφή της, την Αλεξία, που άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή, μετά από κρίση άσθματος.

angie1.jpg

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν το τελευταίο «αντίο» και να σταθούν, τόσο στη Βέφα Αλεξιάδου, που έχασε και τα δύο της παιδιά μέσα σε λίγους μήνες, όσο και στον σύζυγο της Άντζυς, τον τραγουδιστή και συνθέτη Γιάννη Ντόντορο, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή.

angie243.jpg
(O σύζυγος της Άντζυς, Γιάννης Ντόντορος, εμφανώς καταβεβλημένος)

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και υποβασταζόμενη, όπως έγραψε το star.gr σε αποκλειστικό του φωτορεπορτάζ, η Βέφα Αλεξιάδου ήταν σκεπασμένη με μια μαύρη εσάρπα, ενώ κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο, όπως και στην κηδεία της Αλεξίας, για να αποχαιρετήσει με αυτό και το δεύτερο παιδί της.

angie4.jpg
(H Bέφα Αλεξιάδου κουκουλωμένη στη μαύρη εσάρπα της)


angie3.jpg
(O σύζυγος της Αλεξίας, Βαγγέλης Κιτσάκης)

angie9.jpg

angie2.jpg

Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top