Αποχαιρετά την κόρη της η Βέφα – πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τον θάνατό της

Στο ίδιο μέρος με την αδερφή της, Αλεξία, θα ταφεί σήμερα η Άντζυ

Αποχαιρετά την κόρη της η Βέφα – πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τον θάνατό της

​«Είναι ψέματα»! Αυτό είπε η Βέφα Αλεξιάδου όταν δημοσιογράφοι της τηλεφώνησαν για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες για τον θάνατο και της μεγάλης της κόρης! Τσακισμένοι από το διπλό «χτύπημα» της μοίρας, η μαγείρισσα και η οικογένειά της θα αποχαιρετήσουν σήμερα την Άντζυ, στο μέρος όπου πριν από τρεις μήνες συνόδευσαν για πάντα την Αλεξία, ενώ η ίδια ζητά από τον κόσμο να της μιλήσει για άσχετα με το πένθος θέματα

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η μεγάλη κόρη της Βέφας «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών, στο νοσοκομείο το οποίο νοσηλευόταν, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Μετά τον θάνατο της Αλεξίας και αφού πέρασαν τα Χριστούγεννα οικογενειακά, στο σπίτι της Άντζυς, η γνωστή μαγείρισσα αποσύρθηκε στο εξοχικό της, στη Χαλκιδική, παρέα με τα αγαπημένα της λουλούδια και την θάλασσα.

Σήμερα, στις 13:00, η Βέφα και η οικογένειά της θα συνοδέψουν την Άντζυ στην τελευταία της κατοικία, στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας, δίπλα στην αγαπημένη της αδερφή, την Αλεξία, που «έφυγε» στα τέλη του Οκτώβρη, σε ηλικία 41 ετών, καθώς υπέστη ανακοπή ύστερα από κρίση άσθματος.

Η Βέφα, η πρόσχαρη μαγείρισσα που αγκάλιασε ο κόσμος, έμεινε πλέον μόνη: οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγο�� της, η μοίρα την τσάκισε στερώντας της και τα δύο της παιδιά. Μόνη της παρηγοριά, οι δύο εγγονές της, οι κόρες της Αλεξίας, η 17χρονη Χαρά και η 10χρονη Γενοβέφα, στις οποίες καλείται να σταθεί σαν γιαγιά, αλλά και σαν μάνα

«Άλλαξε το τοπίο, άσπρισε η μέρα και έδιωξε το σκοτάδι από την καρδιά», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο Facebook η Βέφα και δημοσίευσε φωτογραφίες από το χιονισμένο τοπίο, ενώ ζήτησε από τον κόσμο, που της έστελνε συλλυπητήρια, να της μιλήσει για άσχετα με το πένθος θέματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Στο ίδιο μέρος με την Αλεξία θα ταφεί η δεύτερη κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

- Η Άντζυ Αλεξιάδου δεν είχε πάει στην κηδεία της Αλεξίας, λόγω του προβλήματος υγείας της

- «Για την Άντζυ»: το τραγούδι που είχε γράψει ο σύζυγος της Αγγελικής Αλεξιάδου, Γ. Ντόντορος

- Σε άσχημη κατάσταση η Βέφα Αλεξιάδου – τι λέει συγγενικό της πρόσωπο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top