Τζόυς Ευείδη: «χώρισα γιατί πήγε με άλλη»

Τι εξομολογήθηκε για τον πρόσφατο χωρισμό της;

Τζόυς Ευείδη: «χώρισα γιατί πήγε με άλλη»

Το παρασκήνιο του πρόσφατου χωρισμού της αποκάλυψε η Τζόυς Ευείδη, που δεν δίστασε να παραδεχθεί δημόσια πως ο επί 14 χρόνια σύντροφός της την απάτησε!


«Δεν χώρισα από επιλογή μου μετά από 14 χρόνια. Δεν το θεώρησα ξεμπέρδεμα εκείνη τη στιγμή. Δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου. “Είμαι με άλλον άνθρωπο” μου είπε, πολύ απλά», δήλωσε η ηθοποιός στο «Μες Στην Καλή Χαρά».


Όσο για το πώς αντέδρασε;

«Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, ακόμα και με το αλτσχάιμερ της μαμάς μου, γελούσαμε, κάναμε αστεία. Δεν γίνεται αλλιώς, τρελαίνεσαι!», ��ίπε.


«Δεν είμαι καθόλου δυνατή γυναίκα. Γίνομαι εξ’ ανάγκης και μόνο! Κατ’ αρχήν εγώ δεν έκανα αυτήν την δουλειά για να φαίνομαι, αλλά για να σταματήσω να ντρέπομαι», ανάφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως φέτος δεν είχε καμία πρόταση για την τηλεόραση.


Τέλος, μιλώντας για την σειρά που την έκανε ευρέως γνωστή, τους «Μεν και τους Δεν», δήλωσε ότι τον ρόλο της επρόκειτο να παίξει η Κατερίνα Πετούση και του Στέλιου Μαΐνα ο Χρήστος Ευθυμίου, αλλά προέκυψε θέμα με τον πιλότο και πήραν τις θέσεις τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top