Κ. Αποστολάκης:Πώς έκανε πρόταση γάμου στην μέλλουσα γυναίκα του;

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς

Κ. Αποστολάκης:Πώς έκανε πρόταση γάμου στην μέλλουσα γυναίκα του;
Μπορεί να ήταν ορκισμένος εργένης μέχρι πρόσφατα, αλλά πλέον ο Κ. Αποστολάκης θέλει πολύ να παντρευτεί. Καλεσμένος στην εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά" μίλησε για τον έρωτα του με την Αμέλια Αναστασάκη, αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

«Ήμουν ορκισμένος εργένης αλλά ευτυχώς που στη ζωή μας αναθεωρούμε πράγματα αλλιώς θα βαριόμασταν την ίδια μας τη ζωή», είπε, προσθέτοντας: «Δεν στο λέει η ζωή, στο λ��ει ένας άνθρωπος που θα σε επιλέξει. Όταν η γυναίκα σε επιλέξει, γίνεται ό,τι θέλει εκείνη. Η σωστή γυναίκα λέει σε όλα «ναι», αλλά γίνεται ό,τι θέλει εκείνη. Οι άντρες είναι παιχνίδια, κουβαδάκια στην παραλία»!

Ο κ. Αποστολάκης αποκάλυψε και το πώς έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα της ζωής του, ενώ αποκάλυψε ότι σκοπός του είναι να κάνει σύντομα παιδί!

«Η πρόταση γάμου έγινε την ημέρα των κοινών μας γενεθλίων. Αυτό το πράγμα είχε στοιχειοθετηθεί πολύ καιρό πριν. Μένουμε τώρα μαζί –από το τέταρτο ραντεβού μέναμε μαζί- και είχαμε αποφασίσει πως θέλουμε ο ένας τον άλλον. Μάλιστα, η Αμέλια είπε σε μένα τι πράγματα δεν θέλει να αλλάξω. Η Αμέλια δεν προσπάθησε να με αλλάξει. Της αρέσει όπως είμαι και μου αρέσει όπως είμαι», είπε, ενώ για το αν θα κάνει παιδί πρόσθεσε: «Το παιδί δεν το φέρνεις εσύ κατ’ αρχήν, έρχεται. Επειδή λοιπόν είναι δικό μου το παιδί και αποφασίζω εγώ για το παιδί επειδή δεν μπορεί να αποφασίσει μόνο του, θέλω να τα έχει όλα... Ένα παιδί είναι η μόνη αποστολή του γάμου. Μπορείς να συζήσεις αλλιώς, ενώ αν έχεις κάνει ένα παιδί πρέπει να παντρευτείς».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top