Η Άντζυ Αλεξιάδου δεν είχε πάει στην κηδεία της Αλεξίας, λόγω του προβλήματος υγείας της

Την επομένη έπρεπε να υποβληθεί σε μια κρίσιμη χειρουργική επέμβαση

Η Άντζυ Αλεξιάδου δεν είχε πάει στην κηδεία της Αλεξίας, λόγω του προβλήματος υγείας της

​Την Τετάρτη στις 13:00 το μεσημέρι θα πουν συγγενείς και φίλοι το «τελευταίο αντίο» στην Άντζυ Αλεξιάδου, η οποία έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε ηρωικά για τρία ολόκληρα χρόνια.

Οι δυο κόρες της Βέφας Αλεξιάδου, θα ταφούν στο ίδιο σημείο, στο Κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, όπου πριν ΜΟΛΙΣ 3,5 μήνες, η γνωστή μαγείρισσα αποχαιρέτησε την μικρή της κόρη Αλεξία, η οποία «έφυγε» από τη ζωή έπειτα από μια σοβαρή κρίση άσθματος, με αποτέλεσμα να πάθει δυο φορές ανακοπή καρδιάς. Από την πρώτη κατάφερε να συνέλθει, αλλά η δεύτερη υπήρξε μοιραία.

antzi-alexiadou2.jpg
Τραγική ειρωνία; Την ημέρα της κηδείας της Αλεξίας Αλεξιάδου, η Άντζυ δεν είχε καταφέρει να πει το «τελευταίο αντίο» στην αδερφή της, αφού την επομένη της κηδείας έπρεπε να υποβληθεί σε κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Παρ΄όλ΄αυτά, μέσα από το νοσοκομείο είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα για την αδερφή της, λέγοντας:

10401051_1057773887046_4406_n.jpg
«Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση σας. Η Αλεξία μας –η μαμά μας- το στήριγμά μας, δεν έφυγε. Είναι εδώ κοντά μας. Μωρό μου δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

311014144024_4555.jpg
Τραγική φιγούρα σε όλη αυτή την ιστορία, η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία παρά τον πόνο και την θλίψη της, μάζεψε τα κομμάτια της και ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στην 17χρονη εγγονή της Χαρά, η οποία είχε την γιορτή της, την ημέρα που έφυγε η θεία της από την ζωή.

vefa.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Για την Άντζυ»: Το τραγούδι που είχε γράψει ο σύζυγος της Αγγελικής Αλεξιάδου, Γ. Ντόντορος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top