Ποιά Ελληνίδα ηθοποιός χάνει την ψυχραιμία της με τα παιδιά της;

Δείτε τι αποκάλυψε η ίδια!

Ποιά Ελληνίδα ηθοποιός χάνει την ψυχραιμία της με τα παιδιά της;

«Όταν είμαι μόνη με τα παιδιά χάνω πολλές φορές την ψυχραιμία μου», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μίλησε για την ζωή της ως μητέρα αλλά και την καριέρα της στην τηλεόραση.


Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλ��ας Γερμανού, η ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν είχε φανταστεί τον εαυτό της παντρεμένη και μητέρα. «Κάποιες φορές νιώθω πολύ βαριά. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι και η κούραση. Νομίζω ότι είναι η ευθύνη. Και η καθημερινότητα μπορεί με τα παιδιά να είναι δύσκολη αλλά είναι ελαφριά», είπε και πρόσθεσε πως, αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες, θα έκανε ακόμα δύο.


«Ο άντρας μου, μου βγάζει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Και ακόμα μου αρέσει και ελπίζω να μου αρέσει για πολλά χρόνια ακόμα!», συνέχισε μιλώντας για τον Φάνη Μουρατίδη.


Ακόμα, η Άννα Μαρία θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στους «Ψίθυρους Καρδιάς», το σήριαλ που την έκανε ευρέως γνωστή: «το Μega δεν με ήθελε και επέμενε ο Μανούσος. Ήμουν τελείως άγνωστη και θέλανε κάποιο πιο γνωστό πρόσωπο…Πέρασα τη φάση που δεν ήθελα να μιλάω για αυτή τη δουλειά. Το ξεπέρασα όμως! Είναι μια δουλειά που είχε μεγάλη επιτυχία και είναι καλοδεχούμενη οποιαδήποτε αναφορά σε αυτή».


Τέλος, απάντησε και σε όσους λένε ότι το σήριαλ «Κλινική Περίπτωση» που παίζει τώρα να είναι αντιγραφή του «Καφέ της Χαράς». «Δεν ξέρω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Η “Κλινική Περίπτωση” είναι διασκευή ξένου σήριαλ και έχει στοιχεία αυτού του ξένου. Αν τώρα έτυχε το “Καφέ της Χαράς” να μοιάζει με το “Dr. Martin” αυτό δεν το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top