ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γ. Παπαμιχαήλ: «Άτομο από το οικογενειακό μου περιβάλλον μου κάνει πόλεμο»

«Με είπαν τρελό και ανισόρροπο. Θα τους τσακίσω»

ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γ. Παπαμιχαήλ: «Άτομο από το οικογενειακό μου περιβάλλον μου κάνει πόλεμο»

Ξέσπασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο «Πρωινό» για το δημοσίευμα της Espresso το οποίο φωτογραφίζοντάς τον υποστήριξε ότι εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

«Έγραψαν ότι φλερτάρω με το θάνατο, ότι έχω χάσει τα λογικά μου, ότι είμαι τρελός, ότι είμαι ανισόρροπος. Αυτό πια θα σταματήσει! Θα τους τσακίσω!» ανέφερε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Γιάννη Παπαμιχαήλ τονίζοντας ότι «από εδώ και στο εξής θα πέφτουν αγωγές».

«Δεν θα έρθει κανένας καφετζής να μου χαλάσει το image» πρόσθεσε καθώς αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται να υλοποιήσει μεγάλα επαγγελματικά σχέδια.

Όπως υποστήριξε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει ε��ισκεφθεί την συγκεκριμένη κλινική καθώς εκεί «νοσηλεύεται ένα άτομο από την ομάδα μου και πηγαίνω και του συμπαραστέκομαι. Είναι κακό αυτό; Έχω επισκεφθεί αυτήν την κλινική και θα την ξαναεπισκεφτώ. Δεν είναι μόνο δικός μου φίλος, είναι και του μάνατζέρ μου, είναι άνθρωπος της ομάδας μου, δεν είναι δημόσιο πρόσωπο!»

Μάλιστα, στο τέλος της συνέντευξής του αποκάλυψε ότι «δέχομαι πόλεμο από άτομο μέσα από την οικογένειά μου επί πέντε χρόνια. Η πηγή για το άρθρο αυτό της εφημερίδας ήταν αυτό το άτομο. Κατέχει μάλιστα το 70% των πραγμάτων της μητέρας μου, έπιπλα κτλ και προσπαθεί να με διαβάλλει. Έχω αδιάσειστα στοιχεία!»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα κάνει ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top