500 εκατομμύρια δολάρια στα «πόδια» της Beyonce!

«Γη και ύδωρ» για να γίνει κριτής στο x-factor

500 εκατομμύρια δολάρια στα «πόδια» της Beyonce!

πρώτη ανάρτηση: 03-02-2012, 23:45



Το αστρονομικό ποσόν των 100 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο, προσφέρει η παραγωγή του αμερικανικού x-factor στην Beyonce για να συμμετέχει ως κριτής στο talent show.


H είδηση «έσκασε» μόλις λίγες ημέρες μετά την απόλυση της Paula Abdul και της Nicole Scherzinger, πράγμα που σημαίνει ότι η Beyonce ίσως να αντικαταστήσει όχι έναν αλλά δύο κριτές.


Ο Simon Cowell δηλώνει παντού ότι προσφέρει γη και ύδωρ στην τραγουδίστρια, ούτως ώστε να πει το πολυπόθητο ναι στην πρόταση που της έκανε. «Θέλει ένα μεγάλο γυναικείο όνομα στην επιτροπή. Στην αρχή ήθελε την Mariah Carey, είναι καλή, αλλά δεν είναι τόσο δημοφιλής πλέον. Θέλει την Βeyonce επειδή θα του έδινε την ευκαιρία αμέσως να "χτυπήσει" ευθέως το American Idol», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Αν τελικά η προσφάτως μανούλα Beyonce απαντήσει θετικά στο factor δεν θα γίνει πλουσιότερη κατά 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά κατά 500 εκατομμύρια δολάρια, αφού το συμβόλαιο έχει ισχύ για πέντε χρόνια. Τουτ’ έστιν 100 εκατομμύρια τον χρόνο!

Αντε θα γλιτώσει και τα έξοδα τώρα με την μικρούλα της… Πάντως με τα 20 εκατομμύρια τηλεθεατές που είναι και ο μέσος όρος τηλεθεατών του ριάλιτι τραγουδιού, πρέπει να το σκεφτεί καλά… Πάντως μεταξύ μας, βάζει και ιδέες ο Cowell, το σκέφτεστε; Οι κριτές των ριάλιτι σε ολόκληρο τον κόσμο να ζητούν τόσα; Καήκαμε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top