Το πιο hot trend της σεζόν: Μανό με μαγνήτη!

«Βγάζει» ρίγες σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα

Το πιο hot trend της σεζόν: Μανό με μαγνήτη!
Θραύση στα καταστήματα καλλυντικών κάνουν τα νέα μανό, με την βοήθεια των οποίων μπορείτε, όχι μόνο να κάνετε μόνη σας το τέλειο μανικιούρ, αλλά να βάψετε άψογα τα νύχια σας με ρίγες, σχέδια και ό,τι άλλο σχέδιο σας αρέσει!

Πρόκειται για ένα νέο είδος μανό, το οποίο στο μπουκαλάκι του περιέχει το κλασικό βερνίκι. Το μυστικό όμως κρύβεται στο βουρτσάκι, αφού από την μία πλευρά έχει το πινέλο που όλοι ξέρουμε για να απλωθεί το μανό και να βαφτεί σωστά το νύχι, από την αντίθετη πλευρά όμως έχει ένα μικροσκοπικό μαγνητάκι, το οποίο δημιουργεί επάνω στο βαμμένο νύχι το σχέδιο της αρεσκείας σας και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ!

Ποια είναι όμως η σωστή διαδικασία για να πετύχει το μανικιούρ;


Απλώνουμε την βάση στα νύχια μας και στην συνέχεια τα βάφουμε με το μανό, όπως κάνουμε στο τυπικό και συνηθισμένο μανικιούρ. Φυσικά περιμένουμε να στεγνώσουν. Το μυστικό για να καταλάβουμε εάν τα νύχια μας έχουν στεγνώσει πλήρως είναι να ακουμπήσουμε αντίθετα δύο τυχαία νύχια. Εάν στην επαφή που θα κάνουμε νύχι με νύχι, το μανό μείνει ανέπαφο, τότε τα νύχια έχουν στεγνώσει.

Μετά γυρίζουμε ανάποδα το βουρτσάκι και πλησιάζουμε τον μαγνήτη σε πολύ μικρή απόσταση-χωρίς να ακουμπήσει πάνω στο νύχι. Εάν περιμένουμε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, θα δούμε τις ρίγες επάνω στο νύχι. Το σχέδιο είναι έτοιμο!

Οι ρίγες είναι η βασική έκδοση του μαγνήτη. Όμως, μπορεί να «βγάλει» και καρώ, αστεράκια και άλλα διάφορα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία σε όλα τα νύχια και τα περνάμε με στεγνωτικό για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στο αποτέλεσμα, λάμψη και φυσικά διάρκεια.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top