Ζέτα Δούκα: «δεν θα κάνω ένα παιδί για να το δω να υποφέρει»

Τι είπε για την οικονομική κρίση και την μητρότητα

Ζέτα Δούκα: «δεν θα κάνω ένα παιδί για να το δω να υποφέρει»

«Το να κάνεις ένα παιδί είναι σημαντική απόφαση. Εγώ είμαι πολύ δειλή και πολύ φευγάτη για να ξέρω τι θέλω να κάνω», εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα, προσθέτοντας πως η κατάσταση στη χώρα μας δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να γίνει μανούλα.


Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως «για να γεννηθεί ένα παιδί πρέπει να γεννηθεί για τους σωστούς λόγους», προσθέτοντας πως χρειάζεται να υπάρχει αγάπη και οι γονείς να τα έχουν βρει μεταξύ τους κ��ι με τους εαυτούς τους, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα τον γάμο.


«Δεν είναι κτήμα σου ένα παιδί. Γίνεσαι το μέσο για να έρθει ένας ακόμα άνθρωπος στον κόσμο και προσπαθείς να του δώσεις ό,τι μπορείς για να γίνει χρήσιμος και να πάει παρακάτω», συνέχισε.


Τέλος, η Ζέτα υποστήριξε ξεκάθαρα πως η οικονομική κρίση είναι αποτρεπτική για την μητρότητα. «Όταν δύο γονείς τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάλι δεν τους φτάνουν, πώς θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί; Είναι και η γενικότερη κρίση, όμως,. Γιατί να κάνουμε ένα παιδί στην Ελλάδα του σήμερα δηλαδή; Για να βγαίνουν οι πολιτικοί και να κάνουν αυτά που κάνουν; Τι εικόνες και τι παραδείγματα θα έχει αυτό το παιδί;», διερωτήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top