Χρήστος Χολίδης: «Ο,τι και να φορέσει η Δούκισσα, λάμπει»

Πώς σχολίασε το νέο τηλεοπτικό βήμα της αγαπημένης του;

Χρήστος Χολίδης: «Ο,τι και να φορέσει η Δούκισσα, λάμπει»

Πρώτη ανάρτηση: 02/02/2012, 23:50

Μπορεί στην αρχή να έπαιζαν «κρυφτούλι» με τα media, όμως, όπως φαίνεται πλέον, ο Χρήστος Χολίδης και η Δούκισσα Νομικού μιλούν εντελώς ανοιχτά για την σχ��ση τους. Τρανταχτή απόδειξη, οι δηλώσεις του τραγουδιστή στην κάμερα του Star για την νέα εκπομπή της αγαπημένης του με τίτλο Laugh Attack και το πώς του φάνηκε:

«Την είδα, εννοείται ότι την είδα, εννοείται και μου άρεσε. Εγώ είμαι και μεγάλος φαν της φάρσας. Εγώ αυτά τα κάνω και στο σπίτι μου. Κάθομαι και φτιάχνω βίντεο και τα δείχνω μετά στους φίλους μου και όλο αυτό μου αρέσει πάρα πολύ».

Όσο για το πώς του φαίνονται μέχρι στιγμής οι στιλιστικές επιλογές της; «Είναι εντελώς διαφορετική γιατί είναι καθισμένη σε έναν καναπέ με πιο απλά ρούχα, τύπου αυτών που φοράει στο σπίτι. Όμως ό, τι και να βάλει, λάμπει, τί να κάνουμε;»

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και το δείχνει με κάθε αιτία και σε κάθε αφορμή.

Ερωτες και χωρισμοί στην σοουμπιζ

Αντιθέτως με την ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή και τον αγαπημένο της Νίκο Ράπτη, οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, το οποίο επικαλέστηκε δημοσιεύματα, χώρισαν μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Αν και οι δυο τους ετοιμάζονταν για γάμο, στην πορεία τα πράγματα «σκάλωσαν». Τώρα τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους, αλλά ανάμεσα και σε άλλα ζευγάρια της σοουμπίζ; Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο σχετικό βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top